Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:wspaniałe wiesci-oby jak najwięcej takich szczęsliwie zakonczonych historii![]()
![]()
![]()
Marea pisze:Cudne wieści, oby więcej takich domków .... gdybyś miała jakies telefony w sprawie adopcji, kieruj do Sabiny z PKDT, ona ma kilka dorosłych...u Seji jest też dorosły kocurek bez ogonka...
wszpasia pisze:Odesłałam już 2 osoby do Sabiny. Jedna Pani dzwoniła w sprawie "mojej" Meli, a potem była rozżalona, że Sabina nie miała max. 2,5 miesięcznych kotków.. Bo jak Pani klarowała "ona się na kotach zna, bo koty miała i wie Pani (czyli ja miałam wiedzieć) stary 8 miesięczny kot to się już nie przywiąże". Kiedy zapytałam czemu w takim razie do mnie dzwoniła skoro moje ogłoszenie dotyczyło kotki dorosłej i zdziwiłam się, że Pani ma takie wymagania rozczarowana faktem, że nie mam dla niej malutkiego kociaka, owa Pani bardzo się oburzyła na słowo "wymagania". Nie dała sobie nic wytłumaczyć, nie chciała nawet dać mi skończyć zdania. Co za ludzie..
smarti pisze:Dziewczny, przy okazji proszę, zajrzyjcie czasem także na ten wątek
viewtopic.php?f=1&t=119312&start=165 . Kibicuję temu kocurkowi, którego też pewnie ktoś wyrzucił. Biedak pomieszkuje na klatce. Podnośmy go chociaż...
Marea pisze:;)
Mozesz podeslac mi mmska to wkleje zdjecie![]()
505951663
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości