Lennox - kocie dziecię już w DS :) Fuksio odnaleziony :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2010 14:48 Re: Lennox - kocie dziecię MA DOM :)

Strasznie biedny ten Lotus ... Trzymam kciuki za znalezienie domku !
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Wto lis 09, 2010 15:00 Re: Lennox - kocie dziecię MA DOM :)

ojej :(
biedaczysko z tego Lotusika
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon gru 06, 2010 7:42 Re: Lennox - kocie dziecię MA DOM :)

Lotusek już w nowym domku na Bródnie :) Teraz ma na imię Robin :)
U Lennoxa wszystko dobrze :) Lepszego domku nie mogłabym sobie dla niego wymarzyć. Wraz ze swoim braciszkiem niedługo będą przechodzić kastrację. Na razie obaj zostali zachipowani, choć to domek nie wychodzący. Ich ukochana Pani postanowiła jednak skorzystać z akcji darmowego chipowania, bo przecież im nie zaszkodzi, a wiadomo: strzeżonego... Nie wszystko da się przewidzieć.

Kociabanda2

Od: Czw lut 04, 2010 10:17

Post » Pon gru 06, 2010 10:11 Re: Lennox - kocie dziecię MA DOM :)

Ale super wieści :P Jak Mikołajkowy prezent :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Wto kwi 12, 2011 15:32 Re: Lennox - kocie dziecię MA DOM :)

Kurcze dwie godziny temu "braciszek" Lennoxa - Fuksio zaginął !!!! :( Bardzo proszę - jeśli znacie kogoś z Tarchomina w W-wie, z okolic ulicy Aluzyjnej, to podeślijcie ten wątek. Fuksio jest na zdjęciach z Lennoxem stronę wcześniej. Jak będe miała aktualne zdjęcie to wstawię. Fuksio ma około 10 miesięcy. Też szary/srebrny i pręgowany. Ma bardzo mięciutką sierść. Prawdopodobnie wyszedł z klatki schodowej :( W domu są ludzie od mebli i znalazł okazję, by wyskoczyć niepostrzeżenie na klatkę. Renata przeszukała okolicę i go nie znalazła. Przydałaby się pomoc w rozwieszaniu ogłoszeń. Ja jestem udupiona w domu z dzikim psem (jest u mnie od wczoraj). POMOCY!!

Kociabanda2

Post » Wto kwi 12, 2011 16:24 Re: Lennox - kocie dziecię MA DOM :)

Może zmień tytuł na jakiś alarmujący :?:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Wto kwi 12, 2011 16:52 Re: Lennox - kocie dziecię MA DOM :)

Nemi pisze:Może zmień tytuł na jakiś alarmujący :?:

racja. Już zmieniałam. Napisałam pw do Myszy. Kto jeszcze jest z Tarchomina?

Kociabanda2

Post » Wto kwi 12, 2011 16:57 Re: ALARM! Zaginął!! str.9 _ W-wa Tarchomin na pomoc!!

Tu jest plakacik Fuksia i aktualne zdjęcie: http://www.sendspace.pl/file/8595f289e793439d13fd5b6

Kociabanda2

Post » Wto kwi 12, 2011 17:09 Re: Lennox - kocie dziecię MA DOM :)

Kociabanda2 pisze:
Nemi pisze:Może zmień tytuł na jakiś alarmujący :?:

racja. Już zmieniałam. Napisałam pw do Myszy. Kto jeszcze jest z Tarchomina?

Ja też napisałam :P . Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie - na razie nikt mi nie przychodzi do głowy. Może Mysza coś wymyśli. Na razie muszę się wypiąć z sieci. Może jak wrócę Fuksik będzie już w domku 8)
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Wto kwi 12, 2011 19:17 Re: ALARM! Zaginął!! str.9 _ W-wa Tarchomin na pomoc!!

Kociabanda2 pisze:Tu jest plakacik Fuksia i aktualne zdjęcie: http://www.sendspace.pl/file/8595f289e793439d13fd5b6

nie ma zdjęcia

Tarchomin jest spory, bardzo spory powiedziała bym ;) A Aluzyjna to nie Tarchomin a Nowodwory. A może nawet już nie Nowodwory A Dąbrówka Wiślana? W każdym bądź razie kawał drogi od Tarchmina patrząc kocią miarą (choć ogólnie pewnie mówią Tarchomin bo gdzie jest DW nikt nie wie ;))
Kawał drogi ode mnie... Bez szans by kot przeszedł.

Niech zadzwoni, a najlepiej pojedzie z plakatem do lecznicy na Śreniawitów 9 (to jest Tarchomin ;)). Daleko ale to najbliższa całodobowa lecznica, do tego mająca umowę z gminą więc trafia tam mase kotów bezdomnych, również oswojonych znajd. Jak ktoś nie będzie chciał odwieźć do schroniska to odda tam...
Niech zadzwoni do Wydziału Ochrony Srodowiska Białołęki do pani Sobik i zapyta czy ma jakąś karmicielkę z tych rejonów (warto kilka ulic okolicznych wymienić). Karmicielka najprędzej nowego kota zauważy.

Niech chodzi i pyta DZIECI. One spędzają masę czasu na podwórku, łażą po krzaczorach, pierwsze zauważą. Oraz ludzi wyprowadzających psy.
No i niech sama łazi i kicia po ciemku- wieczorem, w nocy i rano. Codziennie w te same miejsca, wcale nie daleko od bloku. Jak będzie przerażony to kilka dni na kicianie może nie wyjść. Mój kot kiedyś wyszedł po tygodniu do obcej osoby. A kiciałam w tym miejscu dwa razy dziennie....

Z racji ze tez moze wyjśc do obcej osoby niech obklei swój i okoliczne bloki oraz śmietniki ogłoszeniami. Będą je zrywać, trzeba wieszac od nowa. Z ogłoszenia przy windzie ktoś wiedział że to mój kot...
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto kwi 12, 2011 19:43 Re: ALARM! Zaginął!! str.9 _ W-wa Tarchomin na pomoc!!

Fuksio odnaleziony :) Ufff... Dzięki kochane za wsparcie i dobre rady. Na szczęście już ok :) Był w jakiś krzakach zaplątany w jakieś rośliny pnące i nie mógł ni w przód ni w tył :P Jak się zrobiło ciszej odpowiedział cichutko na nawoływania swojej Pani i tym sposobem Renata wiedziała w które krzaki nurkować :)

Kociabanda2

Post » Wto kwi 12, 2011 20:05 Re: ALARM! Zaginął!! str.9 _ W-wa Tarchomin na pomoc!!

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto kwi 12, 2011 21:04 Re: Lennox - kocie dziecię już w DS :) Fuksio odnaleziony :)

Ale super :!:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Pon lip 04, 2011 16:53 Re: Lennox - kocie dziecię już w DS :) Fuksio odnaleziony :)

Nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda, ale i tak pokażę jaki Lennoxio piękny i wielki urósł :1luvu:

Lennox (ten większy oczywiście :) ) i Fuksio na balkonie :)

Obrazek

Obrazek

pięknie razem się bawią :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kociabanda2

Post » Pon lip 04, 2011 17:00 Re: Lennox - kocie dziecię już w DS :) Fuksio odnaleziony :)

Lennox :1luvu:

Obrazek

Obrazek

i jego przyszywany braciszek Fuksio :1luvu:

Obrazek

i jeszcze więcej Lennoxa :)

Obrazek

Obrazek

Kociabanda2

[poprzednia][następna]