Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Dajcie numer konta.
Bakeneko pisze:mała tri jest już na dt.... ostatnio mam wrażenie że na śląsku ludzie wymarli......ciekawe kto prowadził te liczne samochody które mnie mijały...(to taka moja dygresja), a może ludzie zaczynają się przygotowywać juz na święte święta??? no bo przecież.... zakupy, zakupy,zakupy, zakupy
mała tri o roboczym imieniu Elwirka, ma się już całkiem, całkiem dziś już trochę zjadła, gorączka spadła, dostała w nocy kroplówkę, antybiotyk, strasznie charczy, jest prześliczna to na razie tyle, acha qpa i siku ok
Bakeneko pisze:mała tri jest już na dt.... ostatnio mam wrażenie że na śląsku ludzie wymarli......ciekawe kto prowadził te liczne samochody które mnie mijały...(to taka moja dygresja), a może ludzie zaczynają się przygotowywać juz na święte święta??? no bo przecież.... zakupy, zakupy,zakupy, zakupy
mała tri o roboczym imieniu Elwirka, ma się już całkiem, całkiem dziś już trochę zjadła, gorączka spadła, dostała w nocy kroplówkę, antybiotyk, strasznie charczy, jest prześliczna to na razie tyle, acha qpa i siku ok
Bakeneko pisze:hehehe świat należy zacząć zmieniać od siebie, małymi kroczkami, wielkie idee i wielkie szczytne cele są dobre dla.... mediów
a tu cytat z wikipedi:
Obecnie w historycznych granicach Górnego Śląska zamieszkuje 4.065.000 mieszkańców, z czego zdecydowana większość zamieszkuje jego wschodnią część. Gęstość zaludnienia wynosi około 230 os./km².
w schronie jest może z kilkadziesiąt kotów...... to jest smutne... naprawdę smutne.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 43 gości