Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI MA DOMEK

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 19:11 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

biedactwo,trzymam :ok:
2 kotki

monia_k

Od: Nie wrz 28, 2008 21:52

Post » Pon lis 08, 2010 19:26 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

Malutka, trzymaj się ... :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon lis 08, 2010 19:57 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

kazde 5 zł ratuje małą.....

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon lis 08, 2010 20:03 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

Dajcie numer konta.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon lis 08, 2010 20:29 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

AniHili pisze:Dajcie numer konta.

bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto lis 09, 2010 8:12 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

co z malutką tri?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lis 09, 2010 8:25 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

mała tri jest już na dt.... ostatnio mam wrażenie że na śląsku ludzie wymarli......ciekawe kto prowadził te liczne samochody które mnie mijały... :( (to taka moja dygresja), a może ludzie zaczynają się przygotowywać juz na święte święta??? no bo przecież.... zakupy, zakupy,zakupy, zakupy
mała tri o roboczym imieniu Elwirka, ma się już całkiem, całkiem dziś już trochę zjadła, gorączka spadła, dostała w nocy kroplówkę, antybiotyk, strasznie charczy, jest prześliczna to na razie tyle, acha qpa i siku ok

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Wto lis 09, 2010 8:39 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

Bakeneko pisze:mała tri jest już na dt.... ostatnio mam wrażenie że na śląsku ludzie wymarli......ciekawe kto prowadził te liczne samochody które mnie mijały... :( (to taka moja dygresja), a może ludzie zaczynają się przygotowywać juz na święte święta??? no bo przecież.... zakupy, zakupy,zakupy, zakupy
mała tri o roboczym imieniu Elwirka, ma się już całkiem, całkiem dziś już trochę zjadła, gorączka spadła, dostała w nocy kroplówkę, antybiotyk, strasznie charczy, jest prześliczna to na razie tyle, acha qpa i siku ok

malutka jest u Was? 8O , jesooo, jak Wy sobie poradzicie? tyle chorowitków "na stanie", ja wiem, że u Was są bezpieczne ale czy na forum naprawdę nie ma więcej osób, które mogą pomóc w KONKRETNY sposób, oprócz stawiania w wątach kciuków i aniołków, przecież Śląsk to ogromna aglomeracja, dużo miast z wielką liczbą mieszkańców, to takie smutne, że większość z nich zapatrzona w siebie nie widzi potrzeby pomocy tym, które niezasłużenie cierpią i wyglądają pomocy od... no właśnie... od kogo mogą oczekiwać pomocy? tak mi wstyd, że nie mam większych możliwości pomocy... przepraszam :oops:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto lis 09, 2010 8:53 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

hehehe świat należy zacząć zmieniać od siebie, małymi kroczkami, wielkie idee i wielkie szczytne cele są dobre dla.... mediów
a tu cytat z wikipedi:
Obecnie w historycznych granicach Górnego Śląska zamieszkuje 4.065.000 mieszkańców, z czego zdecydowana większość zamieszkuje jego wschodnią część. Gęstość zaludnienia wynosi około 230 os./km².

w schronie jest może z kilkadziesiąt kotów...... to jest smutne... naprawdę smutne.....

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Wto lis 09, 2010 8:57 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

biedna maleńka.. prześlijcie mi proszę numer konta.
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Wto lis 09, 2010 9:11 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

przelew puszczony.

Bakeneko pisze:mała tri jest już na dt.... ostatnio mam wrażenie że na śląsku ludzie wymarli......ciekawe kto prowadził te liczne samochody które mnie mijały... :( (to taka moja dygresja), a może ludzie zaczynają się przygotowywać juz na święte święta??? no bo przecież.... zakupy, zakupy,zakupy, zakupy

uff, przeznaję, że bałam się zajrzeć na wątek.
U nas we Wrocławiu ogłoszenia i allegro dają jakiś odzew, może u Was też by to coś dało.... może warto spróbować...

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto lis 09, 2010 9:12 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

Bakeneko pisze:hehehe świat należy zacząć zmieniać od siebie, małymi kroczkami, wielkie idee i wielkie szczytne cele są dobre dla.... mediów
a tu cytat z wikipedi:
Obecnie w historycznych granicach Górnego Śląska zamieszkuje 4.065.000 mieszkańców, z czego zdecydowana większość zamieszkuje jego wschodnią część. Gęstość zaludnienia wynosi około 230 os./km².

w schronie jest może z kilkadziesiąt kotów...... to jest smutne... naprawdę smutne.....

a ile z tych kilkudziesięciu doczeka jutra :cry:
wczoraj wieczorem po kociej kolacyjce połozyłam się w kuchni i głaskałam Klarę, jesoo, jaka to radocha patrzeć, jak ona pod wpływem ciepłej dłoni odtaja, tuli się do ręki, mruczy... takie chwile są więcej warte od nowego ciucha, ciacha czy biletu do kina
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto lis 09, 2010 10:19 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

mar9 u nas jest dużo ludzi o dobrych sercach :) ale zazwyczaj jest tak, że jedenkot wystarczy. Każdy mówi, że jakby nie miał innych kotów by pomógł, ja tak samo mówie. Ale nie mogę biorć je do domu(bo moje by oczopląsów by dostały i wariacji) . Pomagam w inny sposób w taki jaki mogę . Jeszcze pare lat temu nieinteresowały mnie koty, a teraz mam bzika na ich punkcie :mrgreen:
Tutaj cholercia każdy zakocony :( i już pomóc zbytnio nie może.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 09, 2010 10:53 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

Pytanie z facebooka:
na jakie konto mozne z zagranicy przeslac pomoc dla malej Trikolorki??
To musi być konto z n-rem IBAN o ile pamiętam...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lis 09, 2010 10:58 Re: Mała trikolorka NIE PRZEŻYJE PARU DNI, stan krytyczny

Jest duzo dobrych ludzi inaczej nie było by miau.Ale nieraz na prawdę nie ma jak pomóc, jak ciepłymi myślami i kciukami. Osobiscie mam 12 kotów w tym 8 chorych.Od m-cy walczymy o Biska,ktorego nawet moi weci już spisali na straty i o zagłodzonego Tulisia.
Ile osób przechodzi koło płaczącej biedy co to usytać już na nogach nie moze, obok poranionej kotki...I tylko użali się. A jednak trafi sie jakaś "głupia" co ją utuli i zabierze. I tak bywa z wątkowymi biedami.
Więc nie jet tak,ze nie ma wolnej podłogi bo komus sie nie chce brać kłopotu. Czasem faktycznie nie ma wolnej podłogi. A w takim wypadku(gdy nie mozemy pomóc) mamy nie zaglądać na watki, nie wspierac i nie płakać razem z zalu lub szczęścia?

Ciesze sie,ze mała bezpieczna!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]