Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 09, 2010 10:38 Re: Legnica

Marzenia11 pisze:Legnica - tez nżel stomatologiczny Fresh Aid podajesz do karmy??? I działa?? Jak tak to tez kupię - moja NUteczka ma ciągły stan zapalny dziąseł i podawanie Orozyme do pysia to walka - jestem cała pogryziona a kot na mój widok ucieka z przerażeniem..... Jak by było coś do karmy to by było lepiej, o ile by jadła oczywiście...

Ten zel bardziej pomagał Bojkotowi kiedy miał na pradę mocny stan zapalny dziaseł,niż sterydy które dostawał w zastrzykach.Bojkotowi robię torcik,mokra a na czubek kleksik z żelu,jak Bojek zaczyna sie delektować galaretką to zlizuje ją razem z zelem.
Nie znam sie jakos szczególnie na lekach,ale na takie babskie oko to wydaje mi sie ze "srodowisko" w pysiu po tym żelu jest nie przychylne dla bakterii i one przestają sie tam rozwijać,brzydki zapaszek z pysia znika bardzo szybko.
Legnica

Post » Wto lis 09, 2010 10:48 Re: Legnica

Obrazek

Obrazek

nawet w jednym miocie trudno byłoby znaleźć dwa tak bardzo podobne do siebie koty
Legnica

Post » Wto lis 09, 2010 10:50 Re: Legnica

Czyli pokarm nie przeszkadza w działaniu żelu? Sorry, że tak dopytuję, ale jestem kompletnie załamana... a wczoraj zajrzałam do pysia Nutki i jest źle. Wiem, ze muszę iść do weta, ale wyjeżdżam na tydzień więc i tak nie będę mogła jeździć z nią na antybiotyk, a poza tym kompletnie nie mam kasy.... nawet na tabletkki na odrobaczanie... Wczoraj zamiast sobie jedzenie kupiłam orozyme - myślisz, ze też mogę dawać do karmy?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 09, 2010 11:02 Re: Legnica

Nie wiem,nie wiem co to takiego.
Ja z Bojkotem nie mam wielkiego wyboru,albo dostanie cos z jedzeniem albo z wersalki ze strachu przede mną nie wyjdzie,a ten żel nie jest lekiem,ma tylko zapewnić jako taką higienę jamy ustnej/pysiowej? :lol:
Legnica

Post » Wto lis 09, 2010 11:54 Re: Legnica

Legnica pisze:Obrazek

Myślę, że sroga zima idzie, skoro Forest już teraz profilaktycznie o szaliczek zadbał :wink:

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Wto lis 09, 2010 11:55 Re: Legnica

:ryk:
Legnica

Post » Wto lis 09, 2010 13:08 Re: Legnica

Lusia i Artemis
Obrazek
Artemis i Asmodeusz
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Wto lis 09, 2010 14:09 Re: Legnica

Śliczne fotki z kociego raju :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lis 09, 2010 16:14 Re: Legnica

Legnica pisze:Lusia i Artemis
Obrazek
Artemis i Asmodeusz
Obrazek
Obrazek

:D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lis 09, 2010 16:48 Re: Legnica

:oops: dajcie spokój z tym rajem,czasem to aż wstyd fotki pokazać bo tu i ówdzie dziura w linoleum,gdzie indziej szafka zepsuta,kafle w kuchni od kociego kichnięcia odpadają.
Tyle ze nie denerwuje sie kiedy koty cos niszczą,bo i tak większość sprzętów nadaje sie jedynie do wymiany :oops:

Maluchy są równie słodkie co nieznośne :lol:
Legnica

Post » Wto lis 09, 2010 18:01 Re: Legnica

Legnica pisze::oops: dajcie spokój z tym rajem,czasem to aż wstyd fotki pokazać bo tu i ówdzie dziura w linoleum,gdzie indziej szafka zepsuta,kafle w kuchni od kociego kichnięcia odpadają.
Tyle ze nie denerwuje sie kiedy koty cos niszczą,bo i tak większość sprzętów nadaje sie jedynie do wymiany :oops:

Maluchy są równie słodkie co nieznośne :lol:

no co Ty, spójrz na te kocie łepki, same uśmiechnięte i radosne oczka :ryk: :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto lis 09, 2010 18:02 Re: Legnica

Legnica pisze:Obrazek

Obrazek

nawet w jednym miocie trudno byłoby znaleźć dwa tak bardzo podobne do siebie koty

Jak lustrzane odbicie, albo dwie połówki tego samego jabłka :wink:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto lis 09, 2010 18:21 Re: Legnica

Arti na drapaczku wygląda jak nastroszone sowie pisklę :1luvu:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Wto lis 09, 2010 18:22 Re: Legnica

W takim razie jeszcze Kasieńka,która nie sypia-w-budce,ale-na-budce
Obrazek
Obrazek