Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 22:58 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Marcelibu pisze:Polska odmiana Wielbłądów, to jakaś żarta strasznie na słodycze jest... :roll:

Niestety.
Poza słodyczami to - jak na wielbłądy - w ogóle bardzo mało żrą, ale pokaż tylko takiemu dobre ciastko czy czekoladki :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lis 07, 2010 23:03 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:A napisz, mnie tam wszystko jedno :roll:

Tym bardziej, że podobne ekscesy zdarzają mi się po kilka razy w tygodniu :pig: :pig: :pig:

No to Wielbłąd zeżarła ciastko z żurawiną (widzę, że ma gust smakowy taki, jak ja, bo bez umawiania się wybrałyśmy to samo), ale potem poprawiła, tym, no takim, co w oryginale się łyżką do zupy nakłada.... :roll:

Edit: popularne teraz u nas.. tiramisu. Tylko, że było obsypanee całe białą czekoladą po bokach (wiórkami), na wierzchu jeszcze więcej czekolady, i nawet czekoladową tabliczkę z nazwą cukierni. Wszystko Wielbłąd zeżarła, nawet nie dała mi łyżeczki oblizać :crying: .
Zawsze mnie wkurzało, jak ktoś (szczególnie konkrenty :evil: ) nazywał Kielce zadupiem, ale.... czemu tu nie ma ciastek z żurawiną :crying: :crying: :crying: Do tego moje ulubione o pięknej nazwie "cynamonowy sen" i świetnie smakujące przestali produkować :crying: :crying: :crying:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie lis 07, 2010 23:10 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Wielbłądzio pisze:Dzięki.

Może też przerzucimy się wobec tego na Orijena (albo np. Happy Cata, albo TOTW)...
Tylko najpierw powinny zjeść te kilkadziesiąt kilogramów Sanabelle, które mamy w piwnicy :roll:
Próbuję swoje na Sanabelle przestawić (RC mnie wykończy finansowo), jak mi się uda, to może odkupię od Ciebie chociaż część.

Alyaa

Post » Nie lis 07, 2010 23:20 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

"Cynamonowy sen" powiadasz :ikonka wywijająca jęzorem: ???
Jak ja kocham cynamon w każdej postaci :1luvu:

Nie wiem, planuję przemeldować Żabę do małego pokoju, zabaczymy, jak na to zareaguje Królewna :roll:
W małym mieszka już alergiczka Bidzia, Busiuni też nie zaszkodzi, może dam radę finansowo z trójką... Ale złodziejskie wizyty Plusza będę musiała ukrócić :twisted: :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon lis 08, 2010 9:11 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Dzień dobry.
Przemuś nie może zrobić kupki :twisted:

Na szczęście żaden z moich Drani nie ma podobnych problemów :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Pon lis 08, 2010 9:56 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Wielbłądzio pisze:"Cynamonowy sen" powiadasz :ikonka wywijająca jęzorem: ???
Jak ja kocham cynamon w każdej postaci :1luvu:

Nie wiem, planuję przemeldować Żabę do małego pokoju, zabaczymy, jak na to zareaguje Królewna :roll:
W małym mieszka już alergiczka Bidzia, Busiuni też nie zaszkodzi, może dam radę finansowo z trójką... Ale złodziejskie wizyty Plusza będę musiała ukrócić :twisted: :wink:
Niestety jak każdy sen, nawet i ten cynamonowy przeminął :crying: :crying: :crying: A ja się od niego uzależniłam i przechodzę teraz ciężki odwyk ;) Cynamon jest "the best" :mrgreen:

Wielbłądzio pisze:Dzień dobry.

Przemusia do weta - na wyciskanie :twisted:

U mnie ciężkim problemem jest wymiana samochodu służbowego... Do tego nowy laptop z nowym systemem :roll: I teraz płacz: bo nie to, bo nie tamto, bo to, bo tamto :twisted: No po prostu tragedia :twisted:

Alyaa

Post » Pon lis 08, 2010 10:00 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Czasami wydaje mi się, że nawet mój bezmózgowy Plu Plu ma więcej rozumu niż ta mamuśka :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Pon lis 08, 2010 10:05 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Wielbłądzio pisze:Dzień dobry.

:ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lis 08, 2010 10:53 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Wielbłądzio pisze:Czasami wydaje mi się, że nawet mój bezmózgowy Plu Plu ma więcej rozumu niż ta mamuśka :roll: ...

Ba, nawet Plu Plu i Lizak Marcelibu razem wzięci :roll:
(A jak wiadomo, ich 'rozumy' liczy się w jednostkach o wartości ujemnej)...

Wielbłądzio

Post » Pon lis 08, 2010 12:07 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Na poprawę humoru ;), nie wiem czy znasz tego osobnika :mrgreen:

http://s25.photobucket.com/albums/c95/l ... =bono2.mp4
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon lis 08, 2010 13:02 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Domyślam się, kto to jest :1luvu: , ale obejrzeć będę mogła dopiero w domu :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pon lis 08, 2010 21:14 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Tak jak przypuszczalam, dziś było już nieco trudniej...
Zastrzyk z Tolfedyny zniosła w miarę spokojnie, po wbiciu drugiej igły niestety zaczęła się rzucać, w efekcie czego dwukrotnie nawiała mi ze strzykawką na grzbiecie :roll: Ale w końcu się udało. Jeżeli to już jest szczyt jej możliwości, to spokojnie, damy radę i z pozostałymi czterema :wink:
Bidunia wiadomo - anioł.

Łukasz od Tulci zadzwonił do mnie zdenerwowany, z prośbą o radę. Bo Tulcia kicha. Zapytałam, co poza tym, że kicha: czy nie ma apetytu, czy jest osowiała, czy ma gorączkę, czy wymiotuje itd.... Nie, wszystko w porządku: je, bawi się, poza pokasływaniem nic niepokojącego się nie dzieje. No ale kicha i on nie wie, czy nie jest na coś poważnie chora.
To tak, gdybym miała jeszcze jakiekolwiek wątpliwości... Wspaniały, wrażliwy facet-kociarz :dance: :dance2:
A Tulec tuli się już bez oporów, trudno się od niej opędzić i w dzień i w nocy :D
Nie macie pojęcia, jak ja się cieszę :piwa: :piwa: :piwa:

Wielbłądzio

Post » Pon lis 08, 2010 22:37 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Wiecie, jakiego wspaniałego, miziastego przystojniaka dopiero co wypuściłam z objęć 8) ?
Ja go chyba nie oddam :oops:

EDIT: Byłam w sypialni. Inny z kolei przystojniak okupuje moje łóżko. Ale co z tego, że przystojniak, skoro głupi. Nie mam ochoty wdawać się w romans z jakimś pluszastym bezmóżdżem :mrgreen:

Tadzinka trzyma głowę na moim lewym łokciu i mruczy.
Co z nią dalej będzie.....???

Wielbłądzio

Post » Pon lis 08, 2010 22:59 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Będzie dobrze, musi być
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pon lis 08, 2010 23:03 Re: Tanie Dranie... Tadźka po amputacji palca - nowotwór :(((

Z Tadzinką musi być dobrze :ok: :ok: :ok: A jeśli jesteś tak luksusowym
wielbłądziem jak ten,to nie romansuj z byle kim :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]