Marcelibu pisze:Polska odmiana Wielbłądów, to jakaś żarta strasznie na słodycze jest...
Niestety.
Poza słodyczami to - jak na wielbłądy - w ogóle bardzo mało żrą, ale pokaż tylko takiemu dobre ciastko czy czekoladki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Polska odmiana Wielbłądów, to jakaś żarta strasznie na słodycze jest...
Zawsze mnie wkurzało, jak ktoś (szczególnie konkrentyMarcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:A napisz, mnie tam wszystko jedno![]()
Tym bardziej, że podobne ekscesy zdarzają mi się po kilka razy w tygodniu![]()
![]()
No to Wielbłąd zeżarła ciastko z żurawiną (widzę, że ma gust smakowy taki, jak ja, bo bez umawiania się wybrałyśmy to samo), ale potem poprawiła, tym, no takim, co w oryginale się łyżką do zupy nakłada....
Edit: popularne teraz u nas.. tiramisu. Tylko, że było obsypanee całe białą czekoladą po bokach (wiórkami), na wierzchu jeszcze więcej czekolady, i nawet czekoladową tabliczkę z nazwą cukierni. Wszystko Wielbłąd zeżarła, nawet nie dała mi łyżeczki oblizać.
Próbuję swoje na Sanabelle przestawić (RC mnie wykończy finansowo), jak mi się uda, to może odkupię od Ciebie chociaż część.Wielbłądzio pisze:Dzięki.
Może też przerzucimy się wobec tego na Orijena (albo np. Happy Cata, albo TOTW)...
Tylko najpierw powinny zjeść te kilkadziesiąt kilogramów Sanabelle, które mamy w piwnicy![]()
Niestety jak każdy sen, nawet i ten cynamonowy przeminąłWielbłądzio pisze:"Cynamonowy sen" powiadasz :ikonka wywijająca jęzorem: ???
Jak ja kocham cynamon w każdej postaci![]()
Nie wiem, planuję przemeldować Żabę do małego pokoju, zabaczymy, jak na to zareaguje Królewna![]()
W małym mieszka już alergiczka Bidzia, Busiuni też nie zaszkodzi, może dam radę finansowo z trójką... Ale złodziejskie wizyty Plusza będę musiała ukrócić![]()
Przemusia do weta - na wyciskanieWielbłądzio pisze:Dzień dobry.
Przemuś nie może zrobić kupki![]()
Na szczęście żaden z moich Drani nie ma podobnych problemów
Wielbłądzio pisze:Dzień dobry.
Przemuś nie może zrobić kupki![]()
Na szczęście żaden z moich Drani nie ma podobnych problemów
Wielbłądzio pisze:Czasami wydaje mi się, że nawet mój bezmózgowy Plu Plu ma więcej rozumu niż ta mamuśka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, muza_51 i 32 gości