Neigh pisze:Wiesz co ossett......ja rozumiem, ze w ramach rozrywki musisz być wiecznie kontra. Nie wiem wprawdzie czemu to ma służyć....
I nigdy się chyba nie dowiesz. Dużo gadasz i dużo się chwalisz, a mało myślisz. I to tyle ode mnie na tym wątku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Wiesz co ossett......ja rozumiem, ze w ramach rozrywki musisz być wiecznie kontra. Nie wiem wprawdzie czemu to ma służyć....
Magdalena424 pisze:jak byłam w schronie z gazetami, to dom znalazło jedno maleństwo-bure
od razu mi sie humor poprawił
Gibutkowa pisze:Magdalena424 pisze:jak byłam w schronie z gazetami, to dom znalazło jedno maleństwo-bure
od razu mi sie humor poprawił
Na pewno nie buras z interwencji bo one "stanu prawnego" nie mają wyklarowanego.
ossett pisze:Neigh pisze:Wiesz co ossett......ja rozumiem, ze w ramach rozrywki musisz być wiecznie kontra. Nie wiem wprawdzie czemu to ma służyć....
I nigdy się chyba nie dowiesz. Dużo gadasz i dużo się chwalisz, a mało myślisz. I to tyle ode mnie na tym wątku.
ciekawa.swiata pisze:Morf wymiata
trochę mi się z avatarem skojarzył
Agness78 pisze:czy to długowłose czarne nieszczęście ze sklejoną sierścią to kotek z interwencji co został uśpiony?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 91 gości