SchronWro Wrocławscy seniorzy szukają domów!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 15:38 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

Neigh pisze:Wiesz co ossett......ja rozumiem, ze w ramach rozrywki musisz być wiecznie kontra. Nie wiem wprawdzie czemu to ma służyć....

I nigdy się chyba nie dowiesz. Dużo gadasz i dużo się chwalisz, a mało myślisz. I to tyle ode mnie na tym wątku.

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Pon lis 08, 2010 15:40 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

to ja nie skomentuję 8O

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pon lis 08, 2010 15:40 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

jak byłam w schronie z gazetami, to dom znalazło jedno maleństwo-bure :)
od razu mi sie humor poprawił :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon lis 08, 2010 15:54 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

Magdalena424 pisze:jak byłam w schronie z gazetami, to dom znalazło jedno maleństwo-bure :)

Na pewno nie buras z interwencji bo one "stanu prawnego" nie mają wyklarowanego.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 08, 2010 16:08 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

Gibutkowa pisze:
Magdalena424 pisze:jak byłam w schronie z gazetami, to dom znalazło jedno maleństwo-bure :)

Na pewno nie buras z interwencji bo one "stanu prawnego" nie mają wyklarowanego.

pewnie masz rację, ale uradowałam sie że jedno małe dostało szanse od losu na" życie" :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon lis 08, 2010 16:38 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

ossett pisze:
Neigh pisze:Wiesz co ossett......ja rozumiem, ze w ramach rozrywki musisz być wiecznie kontra. Nie wiem wprawdzie czemu to ma służyć....

I nigdy się chyba nie dowiesz. Dużo gadasz i dużo się chwalisz, a mało myślisz. I to tyle ode mnie na tym wątku.

trzymamy za słowo ;-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon lis 08, 2010 18:32 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

ossett - nie jesteś w stanie mnie obrazić:-) Serio. Po prostu zależy mi na opinii tych, których szanuję. A ty się do nich - daruj nie zaliczasz. Podobnie jak nie zaliczają sie do niej rozmnażacze ( u których zwierzę ma szanse przeżyć ) ani "kolekcjonerzy" - u których też kot przeżyje - w każdym razie przez czas jakiś. A niestety po twoich postach postawiłam między wami znak równości - w każdym razie jeśli chodzi o sposób myślenia.

No fajnie "że to tyle na tym wątku". Naprawdę pierwsza madra decyzja.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lis 08, 2010 19:24 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

Fotki do powiększenia.

1) Merlin
2) Bura koteczka którą nazwałam Delicja
3) Jadzia w ramionach Gibutkowej
4) Dwa koty z interwencji
5) Burasia (ciut przycięte ucho) - Milka
6) Czarny dzikus. Nie odważyłam się sprawdzić płci, ale obstawiam że to kocur - jest duży i masywny, więc niech będzie Rambo
7) Koteczka, której sprawdziłam płeć. Straszny dzikus, syczy i paca łapą. Nabuczała na mnie okrutnie, a potem chodziła zła jak osa. Dwa tygodnie temu była w baraku, mam jej fotki. To będzie Soraya.
8) Morf.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ostatnio edytowano Pon lis 08, 2010 20:27 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lis 08, 2010 19:34 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

czy to długowłose czarne nieszczęście ze sklejoną sierścią to kotek z interwencji co został uśpiony? :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon lis 08, 2010 20:04 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

Morf wymiata :D
trochę mi się z avatarem skojarzył :roll:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pon lis 08, 2010 20:19 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

ciekawa.swiata pisze:Morf wymiata :D
trochę mi się z avatarem skojarzył :roll:

Rzeczywiście!

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon lis 08, 2010 20:34 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

To ten został uśpiony? Rzeczywiście wygladał "kwitnąco", ale osset najwyraźniej nie widzi różnicy między zdrowym a chorym kotem... :?
Obrazek
A co to za kicio? Rambo tak? Dziki zupełnie? Piekny..
Obrazek
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pon lis 08, 2010 20:43 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

Agness78 pisze:czy to długowłose czarne nieszczęście ze sklejoną sierścią to kotek z interwencji co został uśpiony? :cry:

Nie jestem na 100% pewna, ale chyba ten... ['] zrobiłam mu tylko jedno zdjęcie, po czym został zabrany przez pracownika schroniska...

Ciąg dalszy fot (do powiększenia)

1) Różyczka czyli Rózia - musi zamieszkać w niezakoconym domu (tłucze koty):
2) Kot z uszkodzonym okiem - nie sprawdzałam płci.
3) Soraya na drapaku

Obrazek Obrazek

Kruszyna, po jakie koty przyjadą do schronu? :oops:

Cameo

Post » Pon lis 08, 2010 20:46 Re: SchronWro - PĘKA W SZWACH!!! Jak przyciągnąć chętnych?

Edzina, Rambo jest kompletnie dziki :( nie pozwolił się nawet złapać za kark, syczy i paca, a że jest wielkiej postury, to człowiek szybko rezygnuje :oops: ma posklejaną sierść na "tyłach".

Cameo

[poprzednia][następna]