Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 12:55 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

kiche_wilczyca pisze:Inga :1luvu:
Wpadaj częściej...... się witać ;)

no wiem, wiem :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lis 08, 2010 19:26 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Księżniczka właśnie została wyrzucona z moich kolan. Nie, nie, nie przeze mnie :D. Tazzy ją WYPARŁA 8O . I to dosłownie. Po prostu ostrożnie, delikatnie, z miną wyrażającą bezkompromisowość, udając, że zupełnie nie dostrzega koleżanki, wlazła na moje kolana zajęte w dużej części przez Księżniczkę. Była na tyle kulturalna, że w ramach łapanie równowagi starała się nie podeptać kudłatej. Tak się kręciła, że Księżniczka nie zdzierżyła i przywaliła Tazzulcowi. A Tazzy udając, że nie wie o co chodzi, usiadła tyłem do Księżniczki i .... oparła się o nią :twisted: . A że Księżniczka, jak na nevkę przystało, nie jest konfliktowym kotem, czarnej maupie odstąpiła moje kolana, a sama położyła się na klatce królików wrzucając po drodze Krzykaczowi....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon lis 08, 2010 19:29 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

kiche_wilczyca pisze: wrzucając po drodze Krzykaczowi.

Nio! Jak wszystkie nevki :lol: :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon lis 08, 2010 19:31 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

No tak-ktoś oberwać musiał :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 08, 2010 19:37 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Chciała mu przywalić, ale tylko mu nagadała. A Krzykacz jak to Krzykacz - tylko się na nią spojrzał i aż się dziwię, że łapką w łebek się nie popukał :lol:

WarKotka

Post » Pon lis 08, 2010 19:40 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

kropkaXL pisze:No tak-ktoś oberwać musiał :lol:

Codziennie wieczorem robimy zaklady z TŻ kto pierwszy trafi na rozścielone właśnie łóżko, Szurka, Biełka czy Klusiek. Przeważnie Szura jest najszybsza. Klusio czeka aż Szura zaśnie, ale Biełka wolniutko, na ugiętych nóżkach wolniutko , cichuteńko zatrzymując się co chwilkę zmierza do celu czyli przytulić się do mamy. Kładzie się też wolniuteńko i czasem śpią wtulone w siebie. Ale najczęściej Szura w ostatniej chwili gryzie Biełcę w ucho i zwiewa. Po drodze obrywa ten kot który sie nawinie pod łapki :mrgreen:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon lis 08, 2010 19:41 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

kiche_wilczyca pisze:Chciała mu przywalić, ale tylko mu nagadała. A Krzykacz jak to Krzykacz - tylko się na nią spojrzał i aż się dziwię, że łapką w łebek się nie popukał :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon lis 08, 2010 19:47 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Ooo Szura to też niezła diablica :wink:

WarKotka

Post » Pon lis 08, 2010 23:33 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Tazulec :ok: :ok: :mrgreen: Krzykacz :1luvu: :1luvu:
Księżniczka... trochę nieżyciowa ;) no ale jak to Księżniczka - z innego świata :)

Głaski ode mnie dla wszystkich i pędzę do słodkich maluszków.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon lis 08, 2010 23:40 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Dzięki Aguś :) Ucałuj swoją buraskę mocno i powiedz jej, żeby była grzeczna i nie robiła Ci takich brzydkich numerów jak ostatnio

WarKotka

Post » Pon lis 08, 2010 23:59 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

chcialabym to zobaczyc, jak sie kocio lapka w lepek puka :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lis 10, 2010 18:13 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Witaj Marteczko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lis 10, 2010 18:29 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Witaj Kasiu :1luvu:

WarKotka

Post » Śro lis 10, 2010 20:51 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Dwójca bura, bo jakoś tak dawno nie robiłam zdjęć Lordowi. Jakoś tak mi się pod aparat nie napatacza :|

Krzykacz - czyż on nie nadaje się na wystawę w klasie kotów domowych? ;) :mrgreen:
Obrazek

Pchełka
Obrazek

WarKotka

Post » Śro lis 10, 2010 20:57 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

:1luvu: :love: :1luvu: :love: :1luvu:
Cudne buraski :1luvu: :1luvu:

Nie znam się, ale jest piękny, więc wystawiaj go Marta :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

[poprzednia][następna]