Moderator: Estraven
Szalony Kot pisze:Ja byłam w sobotę
alareipan pisze:Szalony Kocie to Ty byłaś w niedzielę?
Potwierdzam, że Kafka w domku![]()
Wieści optymistyczne
Pani przysłała mi esa, że mądrzejszego kota to nie widziała, nawet na kanapę nie wskakuje bez pozwolenia
Chłopak znalazł sobie bezpieczną przystań pod łóżkiem, bo państwo maja 3 dzieci (najmłodsze 2-letnie). I dzisiaj z Panią spędzili cały dzień w łóżku, to znaczy Kafka większość pod. Apetyt mu dopisuje i humor też
![]()
Pani naprawdę wydaje się bardzo fajna, przyjechała prosto z kocich zakupów, z transporterem
![]()
Miała kotkę syjamkę przez kilkanaście lat. Z opowieści wynika, że bardzo zołzowatą, więc Kafka wyda jej się aniołem
Wydałyśmy też Donka (206), który w BA okazał się... Donką... A akurat przekonywałyśmy państwa, że na dokocenie do kotki, to kocur będzie lepszyNo ale kotkę wzięli i tak
![]()
I Kasia wyadoptowała chyba z 5-6 kociaków. Nie wiem, bo się pogubiłamAle na pewno 4 z 6, które są w zdjęciach Anuli bez numeru.
Przez tydzień do domów poszły z większych 377, 705, 730, 543, 654, 613, 671, 728. W tym są 3I kilkanaście maluchów, ale numerów nie spisuję.
Kotów w PA zostało po niedzieli 7. W tym Beza na obserwacji... Nie wiem czy nie trzeba się nią zainetresować, bo kocia jest cudna, ma kilka miesięcy, czarna mistrzyni mruczeniaOraz Harabia - dymny przystojniaczek z charakterem diabła. Jeżeli można mówić o jakiś jego postępach, to... przebywał w pokoju wtedy, gdy my
Nie wiem co z nim czynić, jest obrzydliwie piękny, ale czy da radę go socjalizować nie wiem
Smarti kociaki, o które pytałaś nie poszły w weekend. Są nadal w PA kociąt.
AnielkaG pisze:Never, znalazłam: Maniek
http://foto.paluch.org.pl/001003484_mini.jpg
ID: 0654/10/K
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samiec ]
Maść: bury pregowany, białe dodatki
Data przyjęcia: 11-10-2010
On był tam MIESIĄC
a takiej ulicy to wogóle nie ma![]()
Ale Maniek będzie żył, miał chłopak farta

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

Szalony Kot pisze:Rany, 7 lat i do schronu... szkoda kota :/
Ktoś na gronie szuka CAŁKIEM BIAŁYCH kociąt. Mamy coś?
-Anula- pisze:
ID: 0739/10
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samiec ]
Maść: czarno biały
Waga: 7,000
Data przyjęcia: 08-11-2010
----------------------
Dziękuję! 
alareipan pisze:
CCLXIV/10 Jamkasica to te Twoje, o nietypowym umaszczeniu... węglowym![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 47 gości