2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 16:46 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Na jakie konto przesyłać wpłaty?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw lis 04, 2010 22:02 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Edii Never coś wspominała, że ma znowu jakiś problem z netem, możesz posłać do mnie, a ja wrzucę do niej na konto, bo nie wiem, czy mogę numer podawać bez zezwolenia. Oki?

I chciałam powiedzieć, że... Tygrysy są BAJECZNE!!!! :love: :love: :love:

Traktorza już na sam widok człowieka :love: Ledwo stoja na nogach, ale na desant kolanowy zawsze znajdą siłę. Bardzo się zżyły w jednej klatce... Wzajemnie się barankują, przytulają... Są boskie!!!!

Chłopak jak próbowałam go włożyć do klatki, to jak błyskawica wracał na kolana :twisted: No boskie, boskie, boskie!!!!

Niestety w stanie są kiepskim... Mój Fidel Castro po schronie ważył 2,5 kg... Tygryski oba chyba tyle ważą :cry:

Proszę pomóżmy im finansowo :!: Mamy z Never długi jeszcze za Bąbla i Małego Bąbelka :roll: Wyciągnięcie Tygrysków może nie było rozsądne w tej sytuacji, ale to była dla nich ostatnia chwila...
Może ktoś coś wrzuci na bazarek :roll:

Tak cukierki wyglądały dzisiaj :ok: :ok:

Obrazek

Obrazek

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw lis 04, 2010 22:34 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

hehehehe! we wtorek próbowałam zrobić im jakieś sensowne zdjęcie, ale wszystkie wyszły identyczne jak to drugie, które wstawiła Alareipan :D Bardzo ciężko je ująć w innej pozycji niż "nakolanowej" :D no i nie ułatwiają nieustannym barankowaniem :roll: :lol:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw lis 04, 2010 22:37 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

alareipan pisze: Bardzo się zżyły w jednej klatce... Wzajemnie się barankują, przytulają... Są boskie!!!!

...dlatego właśnie na wątku Pa wspomniałam, że marzy mi się zobaczyć je we wspólnym domku...Może ktoś? ;) 8)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pt lis 05, 2010 0:00 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

alareipan pisze:Edii Never coś wspominała, że ma znowu jakiś problem z netem, możesz posłać do mnie, a ja wrzucę do niej na konto, bo nie wiem, czy mogę numer podawać bez zezwolenia. Oki?

I chciałam powiedzieć, że... Tygrysy są BAJECZNE!!!! :love: :love: :love:

Traktorza już na sam widok człowieka :love: Ledwo stoja na nogach, ale na desant kolanowy zawsze znajdą siłę. Bardzo się zżyły w jednej klatce... Wzajemnie się barankują, przytulają... Są boskie!!!!

Chłopak jak próbowałam go włożyć do klatki, to jak błyskawica wracał na kolana :twisted: No boskie, boskie, boskie!!!!

Niestety w stanie są kiepskim... Mój Fidel Castro po schronie ważył 2,5 kg... Tygryski oba chyba tyle ważą :cry:

Proszę pomóżmy im finansowo :!: Mamy z Never długi jeszcze za Bąbla i Małego Bąbelka :roll: Wyciągnięcie Tygrysków może nie było rozsądne w tej sytuacji, ale to była dla nich ostatnia chwila...
Może ktoś coś wrzuci na bazarek :roll:

Tak cukierki wyglądały dzisiaj :ok: :ok:

Obrazek

Obrazek

Ale fajne zdjęcie na kolanach :))))))
Na Zytniej dlug 260 zł niestety, na Ochocie nie wiem jeszcze, zamowilam jedzenie dla nich, i musi to byc dobre jedzenie niestety. Buraski pojechały dzis do cioci Salice :1luvu: i moga tam byc do polowy grudnia, ale.... jakby sie znalazl dla nich szybko ds, a najlepiej wspolny, byloby super. Choc wspolna adopcja to nie jest warunek oczywiscie.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt lis 05, 2010 0:09 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Piękne z nich skarbeńki, mimo wycieńczenia. Jak to cudownie, że je wyciągnęłyście, czasami człowiek musi działać wbrew rozsądkowi - bo serce pęka. Ale mam wielką nadzieję, że wszystko się uda, że będzie dobrze. Teraz mają opiekę, spokój, jedzą do syta, są kochane i głaskane - oby rozbudziło to w nich wolę życia, która pozwoli zregenerować się zabiedzonym ciałkom i pozytywnie zareagować na leczenie.
:ok:

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Pt lis 05, 2010 11:45 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Za koteczki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 06, 2010 0:31 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Niunia i Misek! hop wieczorem :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Sob lis 06, 2010 13:41 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Kotki czekaja na jakąkolwiek pomoc. POMÓŻ !

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lis 07, 2010 13:55 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

dopiero znalazłam :?
mój burasek też taki chudziutki :(
AnielkaG

Post » Pon lis 08, 2010 11:18 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Bazarku sama nie zrobię ale mogę coś podesłać tylko proszę o adres na pw.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon lis 08, 2010 13:31 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Boże jakie biedactwa.. Poproszę o nr konta na pw. Dlaczego one są w takim stanie? Kto je tak potwornie skrzywdził? :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 08, 2010 13:54 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Czy kotki potrzebują wsparcia immunologicznego?
Jesli tak zgłoszę je na wątku im. Kotki Rozalki.

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto lis 09, 2010 16:04 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Wiadomo co z kiciami ? Jakaś taka cisza nastała

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 09, 2010 16:45 Re: 2 bure szkieleciki - szukamy domu oraz środków na leczenie

Never pisze:Na Zytniej dlug 260 zł niestety, na Ochocie nie wiem jeszcze, zamowilam jedzenie dla nich, i musi to byc dobre jedzenie niestety. Buraski pojechały dzis do cioci Salice :1luvu: i moga tam byc do polowy grudnia, ale.... jakby sie znalazl dla nich szybko ds, a najlepiej wspolny, byloby super. Choc wspolna adopcja to nie jest warunek oczywiscie.

Zgodnie z tym co napisała Never- kitki zamieniły ciasne, lecznicowe klatki na DT na najbliższy miesiąc... Mam nadzieję, że grzeją futra, nabierają ciała i zdrowieją, no i że na "newsy" nie będziemy musiały długo czekać :) Idealnie byłoby gdyby w tym czasie udało się znaleźć im domy.. :roll:
Chudziny nadal potrzebują wszelkiego wsparcia- od finansowego po mnóstwo ciepłych myśli... :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

[poprzednia][następna]