Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze: Bardzo się zżyły w jednej klatce... Wzajemnie się barankują, przytulają... Są boskie!!!!
alareipan pisze:Edii Never coś wspominała, że ma znowu jakiś problem z netem, możesz posłać do mnie, a ja wrzucę do niej na konto, bo nie wiem, czy mogę numer podawać bez zezwolenia. Oki?
I chciałam powiedzieć, że... Tygrysy są BAJECZNE!!!!![]()
![]()
![]()
Traktorza już na sam widok człowiekaLedwo stoja na nogach, ale na desant kolanowy zawsze znajdą siłę. Bardzo się zżyły w jednej klatce... Wzajemnie się barankują, przytulają... Są boskie!!!!
Chłopak jak próbowałam go włożyć do klatki, to jak błyskawica wracał na kolanaNo boskie, boskie, boskie!!!!
Niestety w stanie są kiepskim... Mój Fidel Castro po schronie ważył 2,5 kg... Tygryski oba chyba tyle ważą![]()
Proszę pomóżmy im finansowoMamy z Never długi jeszcze za Bąbla i Małego Bąbelka
Wyciągnięcie Tygrysków może nie było rozsądne w tej sytuacji, ale to była dla nich ostatnia chwila...
Może ktoś coś wrzuci na bazarek![]()
Tak cukierki wyglądały dzisiaj![]()
![]()
Never pisze:Na Zytniej dlug 260 zł niestety, na Ochocie nie wiem jeszcze, zamowilam jedzenie dla nich, i musi to byc dobre jedzenie niestety. Buraski pojechały dzis do cioci Salicei moga tam byc do polowy grudnia, ale.... jakby sie znalazl dla nich szybko ds, a najlepiej wspolny, byloby super. Choc wspolna adopcja to nie jest warunek oczywiscie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 691 gości