Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Nie umiem allegra.tez zawsze prosze![]()
Z trasy dzwonili,że już są blisko (falenica) i abym nie wychodziła z domu.Zaraz będą. Do dziś nie dotarli.Mineło już półtora rokuA chłopaki do roku u siebie.
aga-zgaga pisze:ASK@ pisze:Nie umiem allegra.tez zawsze prosze![]()
Z trasy dzwonili,że już są blisko (falenica) i abym nie wychodziła z domu.Zaraz będą. Do dziś nie dotarli.Mineło już półtora rokuA chłopaki do roku u siebie.
to ty biedna od poltora roku z domu nie wychodzisz?
J.D. pisze:Mam pytanie:-"Czy ktoś mógłby zrobić allegro dla moich tymczasów?"Może znalazłby się choć jeden domek bo ostatnio nie mają one szczęścia choć telefony,nie powiem ,są.No ale cóż poradzę,że moje footra drapią meble czy czepiają się firanek?Przeciaż to nie zabawki to żywe stworzenia..
J.D. pisze:J.D. pisze:Mam pytanie:-"Czy ktoś mógłby zrobić allegro dla moich tymczasów?"Może znalazłby się choć jeden domek bo ostatnio nie mają one szczęścia choć telefony,nie powiem ,są.No ale cóż poradzę,że moje footra drapią meble czy czepiają się firanek?Przeciaż to nie zabawki to żywe stworzenia..
Pliiiiiiiiiiiissssssssssssss,help!
Kaprys2004 pisze:Kochane, jutro wczytam się i zrobię Allegro.
Mam nadzieję, że znajdę i opis i foty i numer telefonu, który mam umieścić na ogłoszeniu..
Znając życie i tak będą do mnie pisać..
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 83 gości