Delikatna Smużka - koniec rozterek:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 6:34 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Asiu-bardzo się cieszę z dobrych wyników Smużki!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lis 02, 2010 10:06 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Asiu jak tam dzisiaj Smuzia? :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lis 04, 2010 20:02 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Asiu, ok wszystko?
Cisza niepokojąca. :roll:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lis 04, 2010 20:08 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

też zaczęłam się martwić :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt lis 05, 2010 9:40 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Już jestem :D Zniknęłam na chwilę, ze względu na konieczność intensywnej opieki nad Babunią. Na szczęście już jest lepiej, więc znowu jestem w pracy i na forum :D

Smużka moja cudna wybrednisią jest :roll:
Suche jedzonko zjada, ale niestety dość wstrzemięźliwie (przynajmniej wg moich kryteriów :wink: ), wsuwa Conva (i to mnie pociesza), a mokre jedzonko nie bardzo się panience podoba. Podsuwam jej różne karmy z nadzieją, że któraś jednak zasmakuje. Wczoraj udało mi się zachęcić Smużkę do zjedzenia połowy saszetki Gourmeta, mam nadzieję, że dzisiaj się na niego nie obrazi :twisted:
Kostki kręgosłupa już jej nie sterczą, ale nadal jest chuda :evil: No nic, w końcu i to się zmieni. Wtedy będzie można pomyśleć o sterylizacji, bo takiego chudziaka nie mam sumienia ciachać.
A poza tym wszystko u nas dobrze. Uwielbiam zatapiać się w cudownych Smużkowych oczętach. Tak, tak, Athalyse - są przepiękne :love: :D
Smuga, jest słodkim boidupcem :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nadal hałas lub bardzo gwałtowny ruch powoduje, że biegnie do swojej budki, gdzie czuje się najbezpieczniej. Ale poza takimi "wypadkami" wyleguje się na poduchach, a gdy jest okazja to na mnie :D :D :D No i zawsze na mój widok załącza traktorek i strzela baranki, a ja muszę się pilnować żeby z radości nie podskoczyć i nie wystraszyć maludy :wink: :D
Mam nadzieję, że w weekend zrobię jakieś nowe zdjęcie :oops:
Ściskamy Kochane Cioteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 05, 2010 9:45 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

hehe Asiu ta konkurencja z Pucusiem to nie aż tak na poważnie.. Jak Smuzia przegra nic się nie stanie :twisted: ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pt lis 05, 2010 9:46 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Catnaperka pisze:hehe Asiu ta konkurencja z Pucusiem to nie aż tak na poważnie.. Jak Smuzia przegra nic się nie stanie :twisted: ;)

Mnie zawsze martwią chude, a nawet wyjątkowo szczupłe koty :oops:
Właśnie biegnę doczytać co u Was słychać :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lis 05, 2010 10:10 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

na razie na wątku nic nie pisałam, no bo co tu pisać? Że Pucuś jest przekochany, przecudowny, mamy coraz fajniejszy kontakt ale w nocy... W nocy drze się niemiłosiernie, Seniority cierpią na bezsenność, nie mówiąc o nas jacy jesteśmy rano zmordowani. I nic nie daje wstawanie i utulanie, ani chrupki.. :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie lis 07, 2010 13:52 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Mnie też martwią szczupłe koty! I jak się niestety okazało, nie bezpodstawnie. :(
Jak dla mnie, pewna doza tłuszczyku, to jest TO. :wink:
Eh... a ten mój Noise ciągle chudziuteńki. :(
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Nie lis 07, 2010 23:38 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Co słychać u Smuziątka?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon lis 08, 2010 1:13 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Czekamy na fotki i wieści od Smużki :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lis 08, 2010 11:47 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Na nowy tydzień mnóstwo :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon lis 08, 2010 12:05 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Bardzo dziękujemy i spieszymy z aktualnym donosem :wink: :D

Otóż od wczoraj Smużka nie mieszka już w łazience - dołączyła do reszty towarzystwa. Ależ panienka się ucieszyła :D Biega po domu z kitą "na wiewiórę", czasem na kogoś pobuczy lub delikatnie prychnie, czasem ktoś na nią, ale generalnie można powiedzieć, że jest bardzo dobrze!!! Smuzia namiętnie zwiedza wszystkie kąty, biega z radością, a potem układa się na stole (na którym moje koty uwielbiają się wylegiwać :roll: ) albo na mnie :wink: . Noc spędziła w łóżeczku, na podusi obok mojej głowy, doopka w doopkę z Myszką 8) Towarzyszyły nam oczywiście piesy, które koteńce straszne nie są nic, a nic. No, chyba że szalona Mela baaardzo chce się pobawić - wtedy Smuga robi phyyy i śmiga z nastroszoną kitką dokąd jej się podoba :lol:
Dzisiaj rano mądrala potuptała za mną do łazienki i domagała się jedzenia 8O Zaserwowałam kuraka, którego zjadła z prędkością światła - ależ się ucieszyłam (chociaż na kuraku nikt się jeszcze nie upasł, a Smużka chuda jest przeraźliwie :twisted: )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że wreszcie jakieś sadełko u tej ślicznotki zobaczę, a przynajmniej, że kostki przestaną sterczeć!!!
Fotek z wrażenia nie zrobiłam, ale się poprawię :oops:

Przeserdecznie pozdrawiamy Kochane Cioteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lis 08, 2010 12:08 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

No, to teraz, jak panna została wypuszczona z przymusowego aresztu to apetyt bedzie jej dopisywał. A szaleć pewnie bedzie do upadłego, tym bardziej, że jak widać, z resztą stada nie ma problemów z dogdaniem się :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon lis 08, 2010 12:18 Re: Delikatna Smużka - w DT zrzuciła czapkę niewidkę:))

Jakie wspaniałe wieści, cieszę się ogromnie że Smużka taka odważna i tak pięknie się odnalazła :)
Asiu, jak na kuraku nikt się nie upasł, a Kaszmirek u Iwonki, je tylko kuraka i jest go już 2 razy tyle co na początku :)
Oj chyba powoli zbliża się nasz "ulubiony" moment, czyli ogłoszenia :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]