Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 17:42 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Doczytałam i dooglądałam sobie ostatnie posty i tak mi przyszło na myśl, że jak już wpadniesz w cug okienny to możesz i do mnie zawitać i umyć. Bądź pewna, że u mnie kotków do pomocy nie zabraknie :mrgreen:

A tak na poważnie to widzę, że wywalczyłaś wreszcie 2 + 2 czyli dwa rezydenty i dwa tymczasy ?

Ja swoim za punkty w zooplusie wzięłam taki hamaczek na kalorfer i żadne - normalnie żadne z moich 6 sztuków nie chce do niego wchodzić, nie mówiąć żeby posiedzieć :twisted:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie lis 07, 2010 22:24 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

AgaPap pisze:Doczytałam i dooglądałam sobie ostatnie posty i tak mi przyszło na myśl, że jak już wpadniesz w cug okienny to możesz i do mnie zawitać i umyć. Bądź pewna, że u mnie kotków do pomocy nie zabraknie :mrgreen:

A tak na poważnie to widzę, że wywalczyłaś wreszcie 2 + 2 czyli dwa rezydenty i dwa tymczasy ?

Ja swoim za punkty w zooplusie wzięłam taki hamaczek na kalorfer i żadne - normalnie żadne z moich 6 sztuków nie chce do niego wchodzić, nie mówiąć żeby posiedzieć :twisted:

Gwoli ścisłości ja nie wpadam w cugi, zwłaszcza okienne :twisted:

Tak, udało mi się przecisnąć opcję 2 + 2 i to nasz max, wiem, że przy większej ilości kotów, już bym nie wyrobiła. Zwłaszcza, że oba młode chorują i nie umiem ich wyleczyć :(

Kochana, u nas hamaczek wisi od lata :? Nikt, dosłownie nikt nawet nie chciał go powąchać, czasem Mundek skorzystał ale musiałam go na nim położyć, wtedy parę minut poleżał. Dopiero Józefina się zachwyciła i korzysta regularnie :D Ale warto było poczekać ;)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie lis 07, 2010 22:27 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Żeby nie było, mamy dowody! Też pracowaliśmy przy oknach! Podziwialiśmy widoki i wypatrywaliśmy ptaszków! Czyli robiliśmy za Ciebie to, czego na pewno nie miałabyś czasu już zrobić :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Boo

Post » Nie lis 07, 2010 22:29 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

No wiesz! To było moje miejsce! Ja tu spałem! Czego się wpychasz????
Obrazek

No widzisz to i nic nie robisz??? Jak możesz! Pójdę sobie stąd!
Obrazek
Obrazek

Boo

Post » Nie lis 07, 2010 22:30 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Tryśka, jak fajnie widzieć tu Twój wątek. Też muszę doczytać.
Kotki masz wzorowo pracowite, tyle roboty odwaliły :twisted:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie lis 07, 2010 22:31 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Dobrze wiedzieć, że człowiek pracując nie jest sam, że ktoś się z nim w tej pracy jednoczy...
Obrazek
Obrazek

Boo

Post » Nie lis 07, 2010 22:31 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Anka pisze:Tryśka, jak fajnie widzieć tu Twój wątek. Też muszę doczytać.
Kotki masz wzorowo pracowite, tyle roboty odwaliły :twisted:

Aneczko, nawet nie wiesz jak ja się cieszę, widząc Cię u nas!
Obrazek

Boo

Post » Nie lis 07, 2010 22:38 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Jak przychodzi wieczór, co-po-niektórzy układają się do drzemki...

Dłuuuuuugi jestem taki, o!
Obrazek

W Łodełyku wspaniałe jest to, że ni z gruszki ni z pietruszki potrafi się obalić, przewrócić na plecy i już go nie ma - śpi :mrgreen:
Obrazek

i potrafi być jeszcze dłuższy ;)
Obrazek
Obrazek

Boo

Post » Nie lis 07, 2010 22:49 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Powiem Wam, że kolejny raz przekonałam się jak siatki w oknach upraszczają życie. Totalnie nie rozumiem jak ludzie mogą się tak święcie oburzać, jak wydając kota do nowego domu, prosimy o zabezpieczenie choćby pół okna... Od wczoraj umyłam wszystkie 3 okna w naszym domu. Bez problemu śmigałam po nich, otwierałam oka, balkon. Wszystko mogłam bez problemu i strachu o koty umyć. Nie musiałam biegać za nimi, zamykać w łazience tylko myłam sobie szybki a koty szalały po parapetach, nawoływały ptaki, wdychały świeże powietrze. Już nie wspomnę o tym, że na swoim 8mym piętrze, myjąc okna i mając siatki w nich czułam się 100% bezpieczniej i pewniej. Siatki w oknach to jest to! :mrgreen:
Obrazek

Boo

Post » Nie lis 07, 2010 22:53 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Ależ piękna kocia sesja w starym wątku. :lol:

Będzie nowy? :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie lis 07, 2010 22:57 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Petka-P1 pisze:Ależ piękna kocia sesja w starym wątku. :lol:

No właśnie się zastanawiam, czy jest sens???
Obrazek

Boo

Post » Nie lis 07, 2010 22:59 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Boo77 pisze:
Petka-P1 pisze:Ależ piękna kocia sesja w starym wątku. :lol:

No właśnie się zastanawiam, czy jest sens???

A gdzie będę oglądać fotorelację :twisted: :?:

Wątek musi być i basta. :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie lis 07, 2010 23:13 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

Ech, jeśli chodzi o problemy, to niestety ciągną się za mną non-stop, ale jakoś staram się funkcjonować. Gorzej jak do starych dołączą nowe np. choroba Neski, która dopadła nas w sierpniu, chociaż z tym, mam nadzieję, wychodzimy powoli na prostą.

Jak to czy jest sens zakładać kolejną część wątku? To po to wracam, żeby dwa posty raptem u Ciebie napisać? ;)

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Pon lis 08, 2010 9:08 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

u nas też hamak nie zrobił furory :evil: totalnie się nie interesują :evil:
Człowiek lada po sklepach kupuje, żeby te okropnie koty miały wygody, a one co? Mają to w poważaniu :twisted:
Ech, ciężkie jest życie z kotami :ryk: a bez nich nie da się żyć :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pati, Cyrek też się tak kładzie na podłodze :ryk:, te rude chyba tak mają :ryk:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pon lis 08, 2010 9:28 Re: Toffik,Tylda[*],Forest,Abby[*],Fuff,Łodełyk.DT-Radek i Ziuta

No coś Ty, wątek MUSI być, obowiązkowo!!! :D
A gdzie niby będą fotorelacje?

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

[poprzednia][następna]