Moderator: Estraven

majencja pisze:A ja mam pomysła i pytanie- 15.11 jade do stolycy, wracam we srodę. jak zwykle zostawiam samochód na parkingu w Katowicach na wojewódzkiej. Mam trzy wory ciuchów na posłanka- czy mógłby ktoś 17.11 je ode mnie odebrać?

terenia1 pisze:Chyba na długi weekend już po położeniu styroduru i wykładziny w drugim pomieszczeniu, trzeba będzie zaplanować robienie porządków i może już przenosiny kociaków, w ten weekend trzeba też opróżnić stary lokal z reszty rzeczy które tam jeszcze zostały.
Czy ktoś ma czas i ochotę pomóc
MartynaP pisze:teresa odpoczęłaś
terenia1 pisze:Chyba na długi weekend już po położeniu styroduru i wykładziny w drugim pomieszczeniu, trzeba będzie zaplanować robienie porządków i może już przenosiny kociaków, w ten weekend trzeba też opróżnić stary lokal z reszty rzeczy które tam jeszcze zostały.
ja pomoge
terenia1 pisze:MartynaP pisze:teresa odpoczęłaś
ja pomoge
Dzięki Martynko.
Odpoczęłam![]()
![]()
Nie wiem kiedy się przenosimy to zależy od tego kiedy uporządkujemy i posprzatamy wszystko.
terenia1 pisze:Jutro mam nadzieję uda mi się wreszcie dorobić zaległe klucze, zostawię je potem w kopertach na kociarni.
Małgosiu czy udało Ci się odebrać fakturę do zapłacenia za czynsz do nowego lokalu? a jeśli tak to gdzie faktura jest włożona![]()
mar_tika pisze:terenia1 pisze:Chyba na długi weekend już po położeniu styroduru i wykładziny w drugim pomieszczeniu, trzeba będzie zaplanować robienie porządków i może już przenosiny kociaków, w ten weekend trzeba też opróżnić stary lokal z reszty rzeczy które tam jeszcze zostały.
Ja też postaram się być .Jak zawsze wpadnę na kilka godzin ale zawsze w czymś pomogę
mar_tika pisze:Droga Iweto temat olejku z mojej strony uważam za zamknięty.Dla mnie ty nie jesteś partnerem do rozmów ,dlatego dlużej nie będę sobie strzępiła jezyka.
Siedź sobie na tej swojej wsi ,zbieraj kwatki i niech ci się wydaje że tym samym ratujesz wszystkie koty.Milego dnia
mar_tika pisze:Droga Iweto temat olejku z mojej strony uważam za zamknięty.Dla mnie ty nie jesteś partnerem do rozmów ,dlatego dlużej nie będę sobie strzępiła jezyka.
Siedź sobie na tej swojej wsi ,zbieraj kwatki i niech ci się wydaje że tym samym ratujesz wszystkie koty.
Jezeli chodzi o wychowywanie dzieci to nie twierdzę że jestem bohaterką .Twierdzę jednak że jest to dość cięzki okres w moim życiu.Czytaj ze zrozumieniem
Milego dnia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], koszka i 99 gości