Poker71 pisze:Dorota, nie wiem jak to zrobiłaś, ale (chyba zmieniony potem?) wpis o Babuni pojawił się u Stefana właśnie gdy czytałam pamiętnik![]()
Kochana redaf zwrocila mi uwage

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Poker71 pisze:Dorota, nie wiem jak to zrobiłaś, ale (chyba zmieniony potem?) wpis o Babuni pojawił się u Stefana właśnie gdy czytałam pamiętnik![]()
Anka pisze:Poker, spokojnie.
Stefan nie ma żadnej śmiertelnej choroby, jest tylko zmęczony tym wszystkim, obolały...
redaf pisze:Anka pisze:Poker, spokojnie.
Stefan nie ma żadnej śmiertelnej choroby, jest tylko zmęczony tym wszystkim, obolały...
Anka mądrze prawi.
redaf pisze:Anka pisze:Poker, spokojnie.
Anka mądrze prawi.
Dorota pisze:Poker71 pisze:Dorota, nie wiem jak to zrobiłaś, ale (chyba zmieniony potem?) wpis o Babuni pojawił się u Stefana właśnie gdy czytałam pamiętnik![]()
Kochana redaf zwrocila mi uwage![]()
![]()
Poker71 pisze:Dorota pisze:Poker71 pisze:Dorota, nie wiem jak to zrobiłaś, ale (chyba zmieniony potem?) wpis o Babuni pojawił się u Stefana właśnie gdy czytałam pamiętnik![]()
![]()
nie no ja wiem jak się zmienia wpis i w ogóle, ale aż się obejrzałam za siebie skąd wiesz, że ja właśnie Pamiętnik Babuni kończę czytać....
Anka pisze:Poker71 pisze:nie no ja wiem jak się zmienia wpis i w ogóle, ale aż się obejrzałam za siebie skąd wiesz, że ja właśnie Pamiętnik Babuni kończę czytać....
A skąd tu nagle temat Babuni pojawił się.
Jednocześnie ktoś odświeżył wątek jej poświęcony. Przypomniała mi się koteńk kochana. Dla mnie to po prostu zwyczajna, spokojna, bardzo kochana koteczka, która niestety za szybko odeszła i aż mi dziwnie, że ona taka sławna.
Poker71 pisze:Dorota pisze:Poker71 pisze:Dorota, nie wiem jak to zrobiłaś, ale (chyba zmieniony potem?) wpis o Babuni pojawił się u Stefana właśnie gdy czytałam pamiętnik![]()
![]()
nie no ja wiem jak się zmienia wpis i w ogóle, ale aż się obejrzałam za siebie skąd wiesz, że ja właśnie Pamiętnik Babuni kończę czytać....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 77 gości