Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 11:02 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Pomyślcie o tych, których na FB nie ma :( My też tu chcemy jakieś foto i wieści nowe o rodzince. Niepokojąca jest nieobecność kotki .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lis 07, 2010 11:11 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Nie no spokojnie ja tutaj będę na bieżąco o wszystkim powiadamiała, tam tylko zamieściłam ogłoszenie. Jak będzie jakiś odezw to napiszę.;)
ObrazekObrazek

magdalena1993

Od: Czw lis 04, 2010 19:15

Post » Nie lis 07, 2010 11:52 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

:piwa: za kotki
krynia08

Post » Nie lis 07, 2010 12:11 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Jak narazie wreszcie rozgryzłam jak się wstawia te zdjęcia na forum.;)
Więc można zobaczyć kotki i poczytać opis o każdym. Miałam w planie zrobienie im dziś nowych zdjęć ale mamuśka bez pytania wzięła moje akumulatorki do aparatu. wrr. Dobra coś wykombinuję.;)
Lecę do maluchów:)
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Nie lis 07, 2010 12:18 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

magdalena1993 pisze: mamuśka bez pytania wzięła moje akumulatorki do aparatu. wrr. Dobra coś wykombinuję.;) Lecę do maluchów:)

hihi, skąd ja to znam :mrgreen: z pozycji mamuśki, oczywiście . Poprostu, jeżeli się Was (dzieci) o coś prosi, to macie strasznie dużo do powiedzenia, więc trzeba sobie jakoś radzić na zasadzie zabiorę bez pytania, może nie zauważy :mrgreen:

jasdor

Post » Nie lis 07, 2010 14:29 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Zakochałam się w tej koteczce srebrnej z różowym noskiem. Mogłabym wziąć ją na tymczas, oswoić i znaleźć jej dom. Przecudna jest! No tylko, że jestem w Warszawie...

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Nie lis 07, 2010 15:24 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

serotoninka pisze:Zakochałam się w tej koteczce srebrnej z różowym noskiem. Mogłabym wziąć ją na tymczas, oswoić i znaleźć jej dom. Przecudna jest! No tylko, że jestem w Warszawie...

Naprawdę? Ojej jak miło!
Myślę, że nie byłoby problemu z zawiezieniem jej. Muszę tylko kupić transporter:)
Wtedy byśmy z mamą pojechały i gdzieś się z Tobą umówiły;)
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Nie lis 07, 2010 15:48 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Tak, jestem gotowa znowu wziąć jakiegoś tymczasa... Chętnie pomogę tej małej - jest cudna! Czy ona jest zdrowa? Pewnie nie szczepiona? No i w jakim jest mniej więcej wieku?

U mnie kiedyś była Panleukopenia, ale to już grubo ponad rok temu, więc chyba nie groziłaby kociakowi... Tak czy inaczej chciałabym ją od razu zaszczepić, a więc mogłybyśmy umówić się w lecznicy na Białobrzeskiej na ogólny przegląd, szczepienie, a poza tym biorąc kota zawsze robię mu na wstępie test na Białaczkę... koszty pokrywam - do Was należałoby tylko dostarczyć tu kotkę!

Jeśli chodzi o transporter to kupcie koniecznie, ale może ktoś z waszych okolic by pożyczył? chodzi o to, żeby kicia jak najszybciej trafiła do ciepłego domu... Obiecuję że zrobię wszystko aby znaleźć jej mądry odpowiedzialny dom - wyadoptowałam już w dobre ręce kilka kociaków.

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Nie lis 07, 2010 16:10 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

No i proszę ! Na dobry początek :ok: :ok:

jasdor

Post » Nie lis 07, 2010 16:46 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

magdalena1993 pisze:Właśnie zrobiłam takie wydarzenie.;) Mam nadzieję, że dobrze.

Wkleję adres wydarzenia na FB http://www.facebook.com/home.php?#!/eve ... 4687329062 . Cioteczki rozsyłajcie gdzie się da. Często kociaki na FB znajdują domki. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lis 07, 2010 17:48 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

serotoninka-ty super jesteś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lis 07, 2010 18:15 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

trzymam :ok: :ok: za domki dla pięknych kotków !!!
Obrazek

#MAGDA#

Od: Śro cze 30, 2010 22:32

Post » Nie lis 07, 2010 19:10 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

serotoninka pisze:Tak, jestem gotowa znowu wziąć jakiegoś tymczasa... Chętnie pomogę tej małej - jest cudna! Czy ona jest zdrowa? Pewnie nie szczepiona? No i w jakim jest mniej więcej wieku?

U mnie kiedyś była Panleukopenia, ale to już grubo ponad rok temu, więc chyba nie groziłaby kociakowi... Tak czy inaczej chciałabym ją od razu zaszczepić, a więc mogłybyśmy umówić się w lecznicy na Białobrzeskiej na ogólny przegląd, szczepienie, a poza tym biorąc kota zawsze robię mu na wstępie test na Białaczkę... koszty pokrywam - do Was należałoby tylko dostarczyć tu kotkę!

Jeśli chodzi o transporter to kupcie koniecznie, ale może ktoś z waszych okolic by pożyczył? chodzi o to, żeby kicia jak najszybciej trafiła do ciepłego domu... Obiecuję że zrobię wszystko aby znaleźć jej mądry odpowiedzialny dom - wyadoptowałam już w dobre ręce kilka kociaków.

Nie wiem jaki jest stan zdrowia kotków. Jutro wybiorę się do weta po tabletki odrobaczające. Kotki mają pewnie gdzieś z 3 miesiące, urodziły się w wakacje. Jeśli chodzi o transporter to myślę, że w tym tygodniu taki kupię i nie wykluczone, że jakbyś miała czas i przy okazji ja wraz z mamą wybierałabym się do Warszawy to od razu przy okazji zawiozłybyśmy koteczkę jeszcze w tym tygodniu.

Nawet nie wiecie jaka szczęśliwa jestem, że ktoś się zainteresował. :D
ObrazekObrazek

magdalena1993

Post » Nie lis 07, 2010 19:13 Re: Kociaki na ulicy pilny DT - Wyszków

Jak zostaniesz tu na Miau to nie raz szczęścia zaznasz, a ile kociego nieszczęścia zobaczysz !!!

jasdor

[poprzednia][następna]