Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magdalena1993 pisze: mamuśka bez pytania wzięła moje akumulatorki do aparatu. wrr. Dobra coś wykombinuję.Lecę do maluchów:)
serotoninka pisze:Zakochałam się w tej koteczce srebrnej z różowym noskiem. Mogłabym wziąć ją na tymczas, oswoić i znaleźć jej dom. Przecudna jest! No tylko, że jestem w Warszawie...
magdalena1993 pisze:Właśnie zrobiłam takie wydarzenie.Mam nadzieję, że dobrze.
serotoninka pisze:Tak, jestem gotowa znowu wziąć jakiegoś tymczasa... Chętnie pomogę tej małej - jest cudna! Czy ona jest zdrowa? Pewnie nie szczepiona? No i w jakim jest mniej więcej wieku?
U mnie kiedyś była Panleukopenia, ale to już grubo ponad rok temu, więc chyba nie groziłaby kociakowi... Tak czy inaczej chciałabym ją od razu zaszczepić, a więc mogłybyśmy umówić się w lecznicy na Białobrzeskiej na ogólny przegląd, szczepienie, a poza tym biorąc kota zawsze robię mu na wstępie test na Białaczkę... koszty pokrywam - do Was należałoby tylko dostarczyć tu kotkę!
Jeśli chodzi o transporter to kupcie koniecznie, ale może ktoś z waszych okolic by pożyczył? chodzi o to, żeby kicia jak najszybciej trafiła do ciepłego domu... Obiecuję że zrobię wszystko aby znaleźć jej mądry odpowiedzialny dom - wyadoptowałam już w dobre ręce kilka kociaków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości