Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Dziś mówiłyśmy z Eweliną P. D. że może już jutro srebrny pójdzie do DT... Nie mówiła nic o tym że może iść dopiero po 11-tym ale to nie wiem jak tam później byłomoże coś jednak innego ustalili.
Weihaiwej pisze:Ja jestem przede wszystkim ciekawa - bo nie wiem - czy jednak jest aż tak źle z chirurgią w schronie. Tzn. czy jeśli kot już ma osobę chętną do adopcji, która się nim interesuje, pyta, czuwa...
edit: wazne też, czy to dla Merlina byłoby bezpieczne?
ciekawa.swiata pisze:8O![]()
Czy jest na forum ktoś, kto jutro rano mógłby wyciągnąć ze schronu Merlinka i dostarczyć na godzinę 13 na UP (na konsultację)?
Mamy szansę zrobić ten zabieg na UP "po kosztach", ale większość pracuje do 16 i największym problemem jest CZAS. Jeśli dobra dusza by się znalazła to wszystko wyjaśnię na PW.
MERLINEK PROSI
Kotek&Tosia pisze:Podnoszę:ciekawa.swiata pisze:8O![]()
Czy jest na forum ktoś, kto jutro rano mógłby wyciągnąć ze schronu Merlinka i dostarczyć na godzinę 13 na UP (na konsultację)?
Mamy szansę zrobić ten zabieg na UP "po kosztach", ale większość pracuje do 16 i największym problemem jest CZAS. Jeśli dobra dusza by się znalazła to wszystko wyjaśnię na PW.
MERLINEK PROSI
smarti pisze:ja już wysłalam tę wiad wszystkim we Wrocku,kogo tylko znam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 124 gości