K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 06, 2010 15:41 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

BarbAnn pisze:biedna Dzidka
chyba przestanę robic zdjęcia kotom bo nie chcę byc poslańcem smierci, takie mam przemyslenia zwlaszcza jak patrzę na zdjecie dostojnego pana kota Bigiego

Basia, miej litość. Na dowód tego, że majaczysz jak w malignie zapraszam do się celem uwiecznienia tych moich postrzeleńców. Niech oni idą już do domu!!!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lis 06, 2010 15:48 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

a bo czekam na wyniki Srebka i tak mnie nosi od sciany do sciany
wyniki w poniedzialek
z zaproszenia skorzystam tylko muszę sobie grafik ulozyc
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Sob lis 06, 2010 15:51 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

przepraszam, Krzysiek zapomniał o pieniądzach.
Mam równe 100pln zostawię je początkiem tygodnia.
jeszcze raz przepraszam,
Namido, moze być?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob lis 06, 2010 17:39 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

BarbAnn pisze:biedna Dzidka
chyba przestanę robic zdjęcia kotom bo nie chcę byc poslańcem smierci, takie mam przemyslenia zwlaszcza jak patrzę na zdjecie dostojnego pana kota Bigiego

Oj, BarbAnn...co też ci chodzi po głowie, kobieto :roll:
To straszne, że one tak odchodzą...straszne :cry:
Ale przecież Twoje zdjęcia niosą życie, szansę dla nich. I tego się będziemy trzymać.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob lis 06, 2010 18:34 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

ja mam pytanie trochę z innej beczki - zgłosił się do mnie pan chcący tanio wykastrować w Krakowie sunię- nie liczy na pomoc fundacji, tylko na polecenie lekarza/lecznicy, gdzie zabieg zostałby wykonany dobrze i po niewygórowanej cenie. Jeśli możecie kogoś podpowiedzieć- będziemy bardzo wdzięczni :)

i info o zaginionym kocurku- może ktoś z Was go widział:

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z240465922

WE WTOREK ZGINĄŁ MI KOT (OKOLICE BAGIER)-MANIEK. MA OKOŁO 4 MIESIĄCE
MAŚĆ SZARO BURA
PRZYJAZNY!!! PIĘKNY I CUDOWNY !!
PROSZE O KONTAK JEŚLI KTOŚ COS WIE !!
506 732 881 lub na maila : ladzka@o2.pl
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob lis 06, 2010 20:40 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

XAgaX pisze:ja mam pytanie trochę z innej beczki - zgłosił się do mnie pan chcący tanio wykastrować w Krakowie sunię- nie liczy na pomoc fundacji, tylko na polecenie lekarza/lecznicy, gdzie zabieg zostałby wykonany dobrze i po niewygórowanej cenie. Jeśli możecie kogoś podpowiedzieć- będziemy bardzo wdzięczni :)

MAŚĆ SZARO BURA

myślę, dr Duda na Drukarskiej 9, lecznica Hyrax

jako, że ustalony na jutro zespół dosięgło 7 plag egipskich i w związku z tym mocno się wykruszył szukamy pilnie osób, które pokwestują jutro z nami w Nepołomicach. Impreza zwierzakowa w godz 12-18, na Zamku Królewskim.

Tweety

Post » Sob lis 06, 2010 20:57 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:
XAgaX pisze:ja mam pytanie trochę z innej beczki - zgłosił się do mnie pan chcący tanio wykastrować w Krakowie sunię- nie liczy na pomoc fundacji, tylko na polecenie lekarza/lecznicy, gdzie zabieg zostałby wykonany dobrze i po niewygórowanej cenie. Jeśli możecie kogoś podpowiedzieć- będziemy bardzo wdzięczni :)

MAŚĆ SZARO BURA

myślę, dr Duda na Drukarskiej 9, lecznica Hyrax

jako, że ustalony na jutro zespół dosięgło 7 plag egipskich i w związku z tym mocno się wykruszył szukamy pilnie osób, które pokwestują jutro z nami w Nepołomicach. Impreza zwierzakowa w godz 12-18, na Zamku Królewskim.

są 3 wolne miejsca w samochodzie

Tweety

Post » Sob lis 06, 2010 21:08 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze: jako, że ustalony na jutro zespół dosięgło 7 plag egipskich i w związku z tym mocno się wykruszył szukamy pilnie osób, które pokwestują jutro z nami w Nepołomicach. Impreza zwierzakowa w godz 12-18, na Zamku Królewskim.

Przepraszam, mam szkolenie 8-16 :(

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob lis 06, 2010 21:14 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:jako, że ustalony na jutro zespół dosięgło 7 plag egipskich i w związku z tym mocno się wykruszył szukamy pilnie osób, które pokwestują jutro z nami w Nepołomicach. Impreza zwierzakowa w godz 12-18, na Zamku Królewskim.

Pojechałabym, ale dyżuruję i nie mogę opuszczać miasta :evil:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob lis 06, 2010 21:20 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Kosma, Queen_ink?

Tweety

Post » Nie lis 07, 2010 1:25 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

dziękuję za podpowiedź w sprawie suni :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie lis 07, 2010 2:29 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Milu pomogła mi w dzisiejszym dyżurze - dziękuję bardzo :1luvu:
Tak mi się dzisiaj złożyło, że jak wyszłam o 7 rano bez kluczy z domu, to dostałam się do niego dopiero o 24.
Zostawiłyśmy śmieci, bo nie byłyśmy w stanie znaleźć klucza.
Czarna kotka w klatce 3 prawie nic nie zjadła i w kuwecie było tylko siku, chyba zaczyna wygryzać sobie futro na łapkach.

Kosma - z kasą mi się nie spieszy.
Tweety - kwestować nie dam rady, mam szkolenie.
Lutro - czy jest może gdzieś na Kocimskiej brązowa torba, którą kupiłam na bazarku? (Wpłaciłam za nią pieniądze na konto AFN, bo nie miałam Twojego adresu do przelewu.)

Rudy kocio był u weterynarza, ma 3 tyg. (a więc to cud z tym magazynem, chyba że wpadła do niego wtedy mama, choć nikt jej nie widział), dostał antybiotyk.
Znajomi TŻ-ta postanowili się jakoś rodzinnie zorganizować i nim zająć oraz zostawić.
Czyli w sumie taki miejmy-nadzieję-nie-zapeszając happy end.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Nie lis 07, 2010 7:06 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

_namida_ pisze:Czarna kotka w klatce 3 prawie nic nie zjadła i w kuwecie było tylko siku, chyba zaczyna wygryzać sobie futro na łapkach.

Czarna kotka to Mruczka, ona jest bardzo przymilna, a futrko na łapkach ma chyba wygolone do pobierania krwi, przynajmniej ma taki stan od sterylki. Ona faktycznie mało je, jest grymaśna. Ten kot ogromnie potrzebuje człowieka, pcha się na ręce i udeptuje.
Obrazek

miszelina

Post » Nie lis 07, 2010 7:08 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Czy Sezam jest miziakiem?
Namido, jest u mnie w biurze. Dowiozę do domu, bo na kocimskiej nie chcę teraz być...
X
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie lis 07, 2010 7:43 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

lutra pisze:Czy Sezam jest miziakiem?
Namido, jest u mnie w biurze. Dowiozę do domu, bo na kocimskiej nie chcę teraz być...
X

No megamiziakiem nie jest, ale lubi głaskanie i wzięty na ręce czasem mruczy. I ucieka najmmniej ze wszystkich.
A co, jest na niego chętny?
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]