Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 03, 2010 20:15 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

Prośba o pomoc.
Na Radiostacji w Łodzi zaginęła pingwinka Lusia, zwrócie proszę uwagę czy nie trafiła do schroniska.
Założyłam jej wątek: viewtopic.php?f=1&t=119554

Obrazek
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Śro lis 03, 2010 22:25 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

mam wiadomości z domu Antośki z jednym oczkiem niebieskim:
Tosia zaaklimatyzowała się , odespała schronisko , a po nocach zwiedza cały dom . Z psem zaprzyjaźniła się bardziej niż z kotem . Jest milutka i pięknie mruczy . Mam prośbę wykupiłam antybiotyk tylko nie zapytałam jak długo dawać , czy całe opakowania tzn. 10 tabletek , czy mniej . Czy sterylizacja jest przeprowadzana laparoskopowo ? Pozdrawiam

Jesteśmy też ciekawi jak Tosia znalazła się w schronisku.
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lis 04, 2010 15:10 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

dostałem właśnie śliczny kalendarz z kotami. W życiu nie miałem takiego fajnego kalendarza !
wielkie dzięki, rybcie :1luvu:

valdek

Od: Wto paź 19, 2010 19:29

Post » Czw lis 04, 2010 19:38 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

Kolejny zaginiony kot, tym razem Widzew: viewtopic.php?f=1&t=119377&p=6618932#p6618932

Obrazek
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Czw lis 04, 2010 19:40 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

valdek pisze:dostałem właśnie śliczny kalendarz z kotami. W życiu nie miałem takiego fajnego kalendarza !
wielkie dzięki, rybcie :1luvu:
:ok:

a co tu tyle zgub teraz? O tej porze roku?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt lis 05, 2010 11:01 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

tyle zgób
i tyle kociąt :( :( :(

i jeszcze wieść z domu Antosi:
Od wczoraj wnikliwie obserwujemy kicie , bo odnoszę wrażenie , że bardzo słabo słyszy . Dużo śpi , zjada chętnie i uwielbia tulić się do pieska . Wieczorem harcuje i nawet brała się za kopanie w kwiatach . Pozdrawiam i dam znać co ze słuchem się okaże .
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pt lis 05, 2010 12:38 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

Jestem ciekaw Waszej opinii, bo chyba znalazłem bardzo prosty sposób na zasilenie kasy Fundacji. Ostatnio przeglądałem stronę "Możesz pomóc" http://kotylion.vot.pl/?page_id=276 i jest tam tylko możliwość wpłaty na konto fundacji oraz zakup cegiełek na allegro.
Ja proponuję coś zupełnie innego - Program Partnerski Allegro (http://allegro.pl/ap/)
Na czym polega Program Partnerski Allegro?

Program Partnerski pozwala każdemu promować Allegro poprzez umieszczenie reklamy (bannera, panelu wyszukiwarki bądź odnośnika tekstowego) na swojej stronie WWW. Gdy odwiedzający Twoją stronę kliknie na banner lub skorzysta z wyszukiwarki, umieszczonej w panelu, a następnie zarejestruje się w Allegro, zostanie Twoim Poleconym. Otrzymasz 30% jego wpłat w ciągu roku od jego rejestracji, a także 10 zł po aktywacji jego konta!

Najlepsi w tym programie zarabiają kilkanaście tys zł miesięcznie !

Wystarczy wykonać odpowiedni baner, a z tego co widzę po Waszych stopkach, to żaden problem :) , wstawić na stronę Kotylionu oraz inne, własne czy zaprzyjaźnione strony, aby maksymalnie rozpropagować akcję (także wśród znajomych i rodziny) i na pewno znajdą się tacy, którzy zechcą się zapisać.

Co Wy na to, chyba warto spróbować ?

valdek

Od: Wto paź 19, 2010 19:29

Post » Pt lis 05, 2010 12:55 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

:P baaaardzo dobry pomysł :ok: :ok: :ok: :ok:
mogę zrobić banere,
chyba, żeby wykorzystać ten Sis z 1%
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pt lis 05, 2010 14:11 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

Valdek! pomysł świetny! uważam, że warto spróbować!
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Pt lis 05, 2010 14:41 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

valdek pisze:Co Wy na to, chyba warto spróbować ?

no pewnie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob lis 06, 2010 10:29 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

Witam ponownie. Dary dla kocich bid ze schronu naszykowane. Będzie im cieplutko w dupki (dużo szmatek z tkanin obiciowych). Aneta zaraz po nie przyjedzie. Mam nadzieję że się przydadzą.
Ponieważ przez mój rosnący brzuch jestem uwiązana w domu a do tej pory sporo dla kocich i psich bid robiłam to tak mi jakoś smutno. Przez ostatnie trzy lata byłam domem tymczasowym, sterylizowałam bezdomniaki, wyadoptowałam 50 zwierzaków (choc z Wami nie byłam związana) i teraz mi nuda doskwiera...
Czy potrzebujecie pomocy przy ogłoszeniach miziastych? Jestem zarejestrowana na 43 portalach + dodatkowo mogę ogłaszać na 27 nie wymagających rejestracji. Teraz jeszcze pracuję na pół etatu ale i tak pozostaje mi sporo wolnego czasu. Natomiast od Nowego Roku do końca marca jestem już w domku. Może potrzebujecie takiej pomocy? Albo skontaktujcie mnie z osobami które teraz ogłaszają schroniskowe kociuchy to jakoś się tym podzielimy?
Pozdrawiam

Morgiana

Od: Sob mar 15, 2008 1:36

Post » Sob lis 06, 2010 11:31 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

O suuuuper!
Bardzo się przyda dodatkowe wzmocnienie w ogłoszeniach :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Sob lis 06, 2010 14:22 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

Ruru napisz proszę kto jeszcze ogłasza schroniskowe koty bo bez sensu żeby się dublowały ogłoszenia na tych samych portalach. No i które kociska są do ogłaszania (i gdzie znajdę jakiś bardziej szczegółowy opis i dane poszczególnych kociastych).
Pozdrawiam

Morgiana

Od: Sob mar 15, 2008 1:36

Post » Sob lis 06, 2010 16:21 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

Morgiano - bardzo dziękujemy za super szmatki :1luvu:
Wszystkie wylądowały na kociarni i Pani Asia strasznie się ucieszyła, bo tego nigdy nie jest za wiele :D Z niektórych już kociaste korzystają :wink: :D
Wielkie dzięki :1luvu:

Dziś w schronisku... całkiem dobrze :mrgreen:
Domek znalazły 3 maluchy, czarna młodziutka dziewczynka z "2" - nr 199 - pieszczoch i przylepa, a także... do domku tymczasowego pojechał przerażony Kubuś - starszy kotuś po zmarłym.
Dzięki dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Później wrzucę fotki
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob lis 06, 2010 16:32 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź XII

Morgiana pisze:Ruru napisz proszę kto jeszcze ogłasza schroniskowe koty bo bez sensu żeby się dublowały ogłoszenia na tych samych portalach. No i które kociska są do ogłaszania (i gdzie znajdę jakiś bardziej szczegółowy opis i dane poszczególnych kociastych).
Pozdrawiam

my sie dzielimy ogłosznieami, jest nas trochę
zaraz pomyślimy co by Ci przydzielić
będziesz dopisana do listy mailowej i będziesz dostawała mailem
ogłoszenia gotowe do wstawienia na Twój portal/portale :ok:

Jesssu jak się ciesze z Kubusia :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
a jak Duduś się trzyma?
Obrazek
Obrazek

ruru

[poprzednia][następna]