Na Radiostacji w Łodzi zaginęła pingwinka Lusia, zwrócie proszę uwagę czy nie trafiła do schroniska.
Założyłam jej wątek: viewtopic.php?f=1&t=119554

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosia zaaklimatyzowała się , odespała schronisko , a po nocach zwiedza cały dom . Z psem zaprzyjaźniła się bardziej niż z kotem . Jest milutka i pięknie mruczy . Mam prośbę wykupiłam antybiotyk tylko nie zapytałam jak długo dawać , czy całe opakowania tzn. 10 tabletek , czy mniej . Czy sterylizacja jest przeprowadzana laparoskopowo ? Pozdrawiam
Jesteśmy też ciekawi jak Tosia znalazła się w schronisku.
valdek pisze:dostałem właśnie śliczny kalendarz z kotami. W życiu nie miałem takiego fajnego kalendarza !
wielkie dzięki, rybcie
Od wczoraj wnikliwie obserwujemy kicie , bo odnoszę wrażenie , że bardzo słabo słyszy . Dużo śpi , zjada chętnie i uwielbia tulić się do pieska . Wieczorem harcuje i nawet brała się za kopanie w kwiatach . Pozdrawiam i dam znać co ze słuchem się okaże .
Na czym polega Program Partnerski Allegro?
Program Partnerski pozwala każdemu promować Allegro poprzez umieszczenie reklamy (bannera, panelu wyszukiwarki bądź odnośnika tekstowego) na swojej stronie WWW. Gdy odwiedzający Twoją stronę kliknie na banner lub skorzysta z wyszukiwarki, umieszczonej w panelu, a następnie zarejestruje się w Allegro, zostanie Twoim Poleconym. Otrzymasz 30% jego wpłat w ciągu roku od jego rejestracji, a także 10 zł po aktywacji jego konta!
valdek pisze:Co Wy na to, chyba warto spróbować ?
Morgiana pisze:Ruru napisz proszę kto jeszcze ogłasza schroniskowe koty bo bez sensu żeby się dublowały ogłoszenia na tych samych portalach. No i które kociska są do ogłaszania (i gdzie znajdę jakiś bardziej szczegółowy opis i dane poszczególnych kociastych).
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 280 gości