VVu pisze:Wyrzucony DWA RAZY. Czy można bardziej NIE kochać? FOTO .
Pilnie szukamy człowieka do tego kotka!
Aż mi ...

... kciuki za koteczka - oby znalazł się szybko kochający dom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
VVu pisze:Wyrzucony DWA RAZY. Czy można bardziej NIE kochać? FOTO .
Willow_ pisze:VVu pisze:Wyrzucony DWA RAZY. Czy można bardziej NIE kochać? FOTO .
Aż mi ...![]()
... kciuki za koteczka - oby znalazł się szybko kochający dom
Willow_ pisze:VVu pisze:Wyrzucony DWA RAZY. Czy można bardziej NIE kochać? FOTO .
Willow_ pisze::arrow: ko(t)miksowy blog http://kotmiksy.blox.pl/html
byłam, widziałam, czytałam ... mam nadzieję, że wątku na miau nie zarzucisz
Nie, nie - blog ma tylko zwiększyć siłę, a przede wszystkim zakres, naszej kociej propagandy. Komiksy będą tam te same, co tu, ale blog mój ma przede wszystkim zachęcać do zaglądania na blog Jany (sztukamruczenia.blog.pl), który jest poświęcony głównie (choć nie tylko) naszym tymczasom.Willow_ pisze::arrow: ko(t)miksowy blog http://kotmiksy.blox.pl/html
byłam, widziałam, czytałam ... mam nadzieję, że wątku na miau nie zarzucisz
VVu pisze:Dziękuję za zainteresowanie losem Kropka!
A po chwilowej przerwie wracamy do naszej kociej roboty.
W dzisiejszym KOTmoterstwie namawiam do zainteresowania się zbiórką, którą wymyśliła ewaw (teraz jest w szpitalu i bardzo, bardzo trzymamy za Nią kciuki!![]()
).
Ewaw otóż zainicjowała - i wniosła pierwszą wpłatę - zbiórkę na sterylkę oraz szczepienie kotków (by zabezpieczyć przed białaczką!) pod opieką Anny Rylskiej.
Sytuacja jest trudna i dodatkowo skomplikowana przez sytuacją rodzinną Anny Rylskiej.
Tutaj jest watek poświęcony tej sprawie: Zuzu szuka domu.Potrzebna pomoc w szczepieniu i kastracji
A KOTmoterstwo podnoszę foto-ko(t)miksem z naszym rezydentem Rózikiem w roli głównej:
Kolorystyka dopasowana do tej za oknem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], kasiek1510 i 1283 gości