Do ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 10:42 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Bezimienny, SAM w domu

VVu pisze:Wyrzucony DWA RAZY. Czy można bardziej NIE kochać? FOTO .
Pilnie szukamy człowieka do tego kotka!

Obrazek

Aż mi ... Obrazek

... kciuki za koteczka - oby znalazł się szybko kochający dom Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw lis 04, 2010 10:44 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Bezimienny, SAM w domu

smutny i poruszający ten kotmix :-(

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw lis 04, 2010 12:32 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Bezimienny, SAM w domu

Willow_ pisze:

Obrazek

Aż mi ... Obrazek

... kciuki za koteczka - oby znalazł się szybko kochający dom Obrazek

mi tez.... a taki sliczny kocio, taki slodziazek, miziaczek kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 04, 2010 23:39 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Bezimienny, SAM w domu

DOBRANOC, KOCIE MRUCZANKI NA NOC

specjalnie takim slonbecznym kolorem, zeby wszystkim kotkom z ko(t)miksow wreszcie w zyciu zaswiecilo slonce :1luvu:

Kociara82

Post » Czw lis 04, 2010 23:52 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Bezimienny, SAM w domu

Willow_ pisze:

Obrazek

Boże, jakie to smutne... :( :( :(
A kto go odwiedza, czy kotek ma co jeść, ma kuwetę?
Tak mi go szkoda... :cry: :cry: :cry:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pt lis 05, 2010 20:16 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Bezimienny, SAM w domu

W wątku kota są informacje na bieżąco viewtopic.php?f=1&t=119509

Teraz próbujemy ustalić czy kot ma książeczkę zdrowia i czy był szczepiony.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pt lis 05, 2010 21:53 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Bezimienny, SAM w domu

Dzięki za linka!
Kciuki mocne za kocurka! :ok: :ok: :ok:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Śro lis 10, 2010 16:11 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zbieramy na sterylkę i szczepieni

Dziękuję za zainteresowanie losem Kropka!
A po chwilowej przerwie wracamy do naszej kociej roboty.

W dzisiejszym KOTmoterstwie namawiam do zainteresowania się zbiórką, którą wymyśliła ewaw (teraz jest w szpitalu i bardzo, bardzo trzymamy za Nią kciuki! :ok: :ok: ).
Ewaw otóż zainicjowała - i wniosła pierwszą wpłatę - zbiórkę na sterylkę oraz szczepienie kotków (by zabezpieczyć przed białaczką!) pod opieką Anny Rylskiej.
Sytuacja jest trudna i dodatkowo skomplikowana przez sytuacją rodzinną Anny Rylskiej.
Tutaj jest watek poświęcony tej sprawie: Zuzu szuka domu.Potrzebna pomoc w szczepieniu i kastracji

A KOTmoterstwo podnoszę foto-ko(t)miksem z naszym rezydentem Rózikiem w roli głównej:
Obrazek
Kolorystyka dopasowana do tej za oknem :wink:.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Śro lis 10, 2010 19:15 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zbieramy na sterylkę i szczepieni

VVu ... dziękuję serdecznie za to KOTmoterstwo ... niech Cię wyściskam Obrazek

Zuzu to kotek, o którym była już mowa w wątku VVu - to kotek wykluczony z przeprowadzki sąsiadów Ani Rylskiej.
Bardzo proludzki kociak, mruczący koci plaster, bardzo smukły, z różowym noskiem i poduszeczkami łapek ...
Potrzebne wsparcie na kastrację i szczepienie przeciw białaczce! Oczywiście szuka też DS dla siebie ...

Obrazek

A ko(t)miks jak zwykle wyborny ... Obrazek

Willow_

Post » Śro lis 10, 2010 20:35 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zbieramy na sterylkę i szczepieni

koci plaster :1luvu: :1luvu: ale slodkie okreslenie :1luvu: :1luvu: i fajne imie dla wiecznego przylepy :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw lis 11, 2010 22:27 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zbieramy na sterylkę i szczepieni

:arrow: ko(t)miksowy blog http://kotmiksy.blox.pl/html
byłam, widziałam, czytałam ... mam nadzieję, że wątku na miau nie zarzucisz :ok:

Willow_

Post » Czw lis 11, 2010 22:48 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zbieramy na sterylkę i szczepieni

Willow_ pisze::arrow: ko(t)miksowy blog http://kotmiksy.blox.pl/html
byłam, widziałam, czytałam ... mam nadzieję, że wątku na miau nie zarzucisz :ok:

super, zapisalam w zakladkach :1luvu:

Kociara82

Post » Pt lis 12, 2010 0:10 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zbieramy na sterylkę i szczepieni

Willow_ pisze::arrow: ko(t)miksowy blog http://kotmiksy.blox.pl/html
Nie, nie - blog ma tylko zwiększyć siłę, a przede wszystkim zakres, naszej kociej propagandy. Komiksy będą tam te same, co tu, ale blog mój ma przede wszystkim zachęcać do zaglądania na blog Jany (sztukamruczenia.blog.pl), który jest poświęcony głównie (choć nie tylko) naszym tymczasom.
Blog mój podlinkowuje także stronę Koterii, ale także forum MIAU.
Czyli blog jest na KOTmoterstwa całkiem prywatne oraz te globalniejsze, zaś wątek ten pozostaje głównie na nasze, forumowe, KOTmoterstwa.

I właśnie nowym (choć już opublikowanym na blogu) ko(t)miksem: Obrazek
podnoszę wciąż aktualne KOTmoterstwo:
Zuzu szuka domu.Potrzebna pomoc w szczepieniu i kastracji
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2012 0:30 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt lis 12, 2010 0:23 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Zbieramy na sterylkę i szczepieni

VVu pisze:Dziękuję za zainteresowanie losem Kropka!
A po chwilowej przerwie wracamy do naszej kociej roboty.

W dzisiejszym KOTmoterstwie namawiam do zainteresowania się zbiórką, którą wymyśliła ewaw (teraz jest w szpitalu i bardzo, bardzo trzymamy za Nią kciuki! :ok: :ok: ).
Ewaw otóż zainicjowała - i wniosła pierwszą wpłatę - zbiórkę na sterylkę oraz szczepienie kotków (by zabezpieczyć przed białaczką!) pod opieką Anny Rylskiej.
Sytuacja jest trudna i dodatkowo skomplikowana przez sytuacją rodzinną Anny Rylskiej.
Tutaj jest watek poświęcony tej sprawie: Zuzu szuka domu.Potrzebna pomoc w szczepieniu i kastracji

A KOTmoterstwo podnoszę foto-ko(t)miksem z naszym rezydentem Rózikiem w roli głównej:
Obrazek
Kolorystyka dopasowana do tej za oknem :wink:.

Bardzo dziękuję za kciuki!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I podnoszę kwestię Zuzu raz jeszcze... U Ani sytuacja się jeszcze pogorszyła, jej mąż w szpitalu...
Pomoc naprawdę potrzebna!
Obrazek

ewaw

[poprzednia][następna]