Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Nie ma możliwości przetestowania w schronie. Czy w związku z tym tymczas jest nieaktualny i mam nie dogrywać transportu?
justyna8585 pisze:Nie ma takich testów u weta schroniskowego,schron nie pojedzie z nią aż do Zabrza.Nie ma takiej możliwości niestetyKotka nie wygląda na chorą.Będzie naprawde problem,bo obiecałyśmy im,że na pewno pójdzie na dt i niepotrzebnie nie zajmuje klatki.
Liwia_ pisze:Nie mamy takiej możliwości, po prostuA zrobienie ich teraz, by wypalił niedzielny transport jest już całkowicie nierealne.
Szkoda, że nie było to napisane od razu, nie organizowałoby się całej akcji.
Oczywiście - to nie chodzi o tą konkretną koteczkę, w ogóle nie mamy jak testować kotów ze schroniska.
Koteczka zatem ciągle bardzo, bardzo pilnie szuka. Obiecałyśmy w schronisku, że będzie zabrana, co nie wypaliło, nie wiem, jak długo będzie teraz trzymana w klatce, by znów nie zniknęła
slapcio pisze:Ile kosztuja testy? Nie moge sie dodzwonic do lecznicy
horacy 7 pisze:Przepraszam ,że narobiłam zamieszania ,ale założyłam i to źle ,że jak zajmujecie się ratowaniem kotów to wiecie jakie są niebezpieczeństwa przenoszenia chorób.Ja wcześnie nie miałam tej wiedzy i zapłaciłam wysoką cenę ,ale teraz ją mam i nie zaryzykuje ,może to zrobić tylko ktoś kto ma możliwość kwarantanny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 45 gości