UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 01, 2010 10:33 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

O Boziu, jaki ja słodziak jestem :1luvu:

Catnaperka pisze:Obrazek
Chwilę wcześniej... "Hej Pucuś! Co chcesz jeść?! :ryk:

Padłam :mrgreen:
Super fotki, super kotki! :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 01, 2010 21:18 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

No słuchajcie.. ale nam się Pucuś trafił! Ruru to chyba Ty mówiłaś, że nosiłaś go w schronisku na łapkach? :ryk: Teraz można go przekonać tylko podbródkowym smyrankiem a i to starcza na jakieś 5 sekund :twisted: I moich miziastych przypływów czułości też długo nie toleruje 8O
Kolejna sprawa: biega to taki Puc cały czas za Senioritami. Nasłuchuje i biegnie żeby walnąć czółkiem. Od Buby dostaje czasami po grzywce jak ją za mocno już irytuje nie reagując na prychy. Jak tylko usłyszy którąś w pobliżu to zaczyna koncert. Do Kacpusi śpiewa chyba serenady, bo to wygląda jak sceny z Romea i Julii. Pusia siedzi na pufie (bo wie spryciara, że Pucuś jeszcze tam nie wskakuje) a Pucuś siedzi "wpatrzony" i miauka :twisted:
Ktoś tu kiedyś pisał o kotkach przewodniczkach. Pucuś chyba wziął to sobie do serca bo prawie, że uczepia się ich tyłów :twisted:
No i te noce.. dzisiaj całą noc chodził i miaukał. Tak doooonośnie. Koty cały dzień odsypiały :twisted: Wczoraj położyliśmy się spać bo Pucuś zasnął i trzeba było spać wtedy kiedy on. Dosłownie poleciał taki txt: "Śpij szybko bo Pucuś śpi". Jak niemowlak nie? :roll:

Ehh no mówię Wam - istny Dom Kotów :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 01, 2010 21:46 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

heheh, kototerrorysta Pucuś
a taki to był aniołeczek przytulaczek w schronisku :twisted: :twisted: :kotek:

chyba musicie mu kupić bieżnię, żeby mu bateryjki siadły na noc :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lis 01, 2010 22:24 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Oj bywa, bywa, aniołeczek, a potem diablątko wyłazi :mrgreen:
Szczególnie jak Duzi rozpieszczają do granic możliwości :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lis 05, 2010 9:51 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Ha, Pucuś zaczyna rządy wprowadzać, byle nie przesadził :wink:
Wyraźnie poczuł, że jest już "na swoim" - wreszcie, wreszcie szczęśliwy :D :D :D Mam nadzieję, że Wy również :wink:
Przesyłam serdeczne całuski dla kototerrorysty słodkiego i jego Dużej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 05, 2010 14:29 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Ja Pucusia pierwszy raz zobaczyłam na wątku ślepaczków,taki był wtedy biedniutki,ale mial dużo szczęścia bo z tego co czytam trafił mu się super domek :D no i Pucuś już coraz bardziej się czuje jak u siebie :D
Niewidome kotki to mają w sobie jakąś magię i taką radość życia,mi się tak przynajmniej wydaje.
Głaski dla całego kociego stadka i pozdrowienia dla Dużej :kotek:

ewelina80

Od: Wto lut 23, 2010 15:40

Post » Pt lis 05, 2010 14:42 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Ale rozrabiaka słodki :1luvu:

ruru pisze:chyba musicie mu kupić bieżnię, żeby mu bateryjki siadły na noc :twisted: :twisted:

Hehehe, dobre! :ok:

Erin

Post » Sob lis 06, 2010 12:34 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Tatianko my mu po prostu nie pozwalamy spać tak od 20 dopóki sami się nie kładziemy 8)
Asiu oczywiście, że jesteśmy szczęśliwi! W końcu po co komu sen? 8O hehe :D Tak serio, to wiemy, że Pucusiowi jest ciężko (straszne przeżycia i w końcu teraz kochane ale jednak nieznane miejsce) i że potrzebuje czasu, żeby dojść do siebie. Więc misiaczymy i buziakujemy go ile wlezie (nawet w nocy 8) ) Pucuś jest cudowny nawet ze swoimi małymi przywarami ;) Kochamy Pucusia :1luvu: i mam nadzieję, że on pokocha nas.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie lis 07, 2010 8:14 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Ależ Pucuś jest słodki!
Głaski dla chłopaka i całej gromadki :P
Obrazek

Erin

Post » Nie lis 07, 2010 23:01 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

No to kilka nowych wieści :)
Puculek jest z dnia na dzień kochańszy :1luvu: Właściwie dzisiaj zaczął tak naprawdę reagować na imię. Wołam Pucuś a on przepięknie burka albo robi rozciągulka. I fantastycznie tyka swoim puchatym czółkiem - tak z nienacka, jak położymy się obok niego na dywanie.
Dzisiaj zdobył drugi poziom - pufę :lol: (do tej pory Pusia uciekała tam przed Puckiem bo wiedziała skubana, że tam nie wlezie ;) Puculek oczywiście nadal za nią chodzi i miauka (zyskał już ksywkę Romea) a ona stara się (naprawdę się stara!) jak najciszej koło niego przechodzić a jak się nie uda i na coś stąpnie to tak śmiesznie ucieka z uszami do tyłu. Cała sytuacja wygląda naprawdę komicznie :twisted: Buba już też co raz lepiej - co raz częściej przebywa z nami w pokoju a nie w łazience (dopieściuchana). Co prawda paca go łapą i prycha ale już 8/10 swoich przejść a nie 10/10 ;) W ogóle przechodzi obok a to już postęp!

Mówię Wam.. z dnia na dzień czujemy co raz lepszy kontakt ze sobą.. Czuję, że Puculek zaczyna nam naprawdę ufać i on zaczyna to okazywać.. Nie wiem nawet jak to opisać ale to nawiązywanie więzi jest takie namacalne.. i takie wzruszające.. :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie lis 07, 2010 23:06 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Erin ojjj to jak w banku! :ryk: Nie wiem jak koty znoszą moje napady :twisted: Pucuś na początku był w niezłym szoku ale chyba powoli się przyzwyczaja :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Nie lis 07, 2010 23:27 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Ale lubię te relacje od Pucusia Romea :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i Seniorit coraz łaskawszych :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lis 11, 2010 17:35 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

ruru pisze:Ale lubię te relacje od Pucusia Romea :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i Seniorit coraz łaskawszych :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja również :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pt lis 12, 2010 10:25 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

Czy można nieśmiało poprosić o nowe foto Pucusia :1luvu: ? Tak ku pokrzepieniu serc!!!

Całusy dla Was gorące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 12, 2010 19:03 Re: UFI-niewidomy9letniPERS już w domu u Catnaperki :)))

jerzykowka pisze:Czy można nieśmiało poprosić o nowe foto Pucusia :1luvu: ? Tak ku pokrzepieniu serc!!!

Całusy dla Was gorące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o tak poprosimy :wink:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

[poprzednia][następna]