Alf normalnie przechodzi sam siebie w złośliwości do Sheby

A ja jej nawet przytulić nie mogę.
Co za głupie koty

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
graszka-gn pisze:Bardzo proszę o zamieszczanie fotek w dozwolonym na miau rozmiarze,
to znaczy maksymalnie 640 pikseli na dłuższym boku. Większe - w postaci miniaturek.
Za duże fotki będą zamieniane na linki i czekały na "poprawkę".
Dorota Wojciechowska pisze:graszka-gn pisze:Bardzo proszę o zamieszczanie fotek w dozwolonym na miau rozmiarze,
to znaczy maksymalnie 640 pikseli na dłuższym boku. Większe - w postaci miniaturek.
Za duże fotki będą zamieniane na linki i czekały na "poprawkę".
Przepraszam ale jezeli chiodzi o komputer, piksele i zmniejszanie zdjec to ja blondynka jestem.
postaram się kogoś popytać jak to robić żeby nie przekraczać tćh 640 pikseli. Proszę zlinkować mi te za duże bo nie umie nawet sprawdzic które to
dite pisze:witam nowego przybysza i ślę pozdrowienia,
Dorotko, sprawdź czy u Biga wszystko jest w porządku z zębami i dziąsłami. Moja tymczasowa kotka miała korzenie ząbków zostawione w kości, wtedy była niedotykalska, osowiała, wciskała się w najdalszy kąt i podobnie mało jadła. Po zabiegu jak ręką odjął, ale na dobrą karmę przestawialiśmy się mieszając po łyżeczce dobrej z kitiketem i trwało to długo, ale już jest nawrócona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 522 gości