Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 31, 2010 10:12 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

pozdrowienia od TeOdorka :mrgreen:
kociowe oczka goją się pomału - prawe jeszcze spuchnięte, lewe ma się dużo lepiej
kocio z wielką cierpliwością przetrzymuje zabiegi przy oczkach, nawet nie mruknie....
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pon lis 01, 2010 11:18 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

A ja dzisiaj jade w odwiedziny do chorego i tym razem zabiore aparat.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon lis 01, 2010 11:25 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Z chęcią obejrzę rekonwalescenta, proszę pochwalić się tymi fotkami po wizycie.

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Pon lis 01, 2010 16:54 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Teodorowi trzeba skonstruowac sztuczna reke do glaskania...on nigdy nie ma dosyc. Jego motto zyciowe to: Nigdy dosyc amciu i miziania.
Oczka pomalu ale sie goja. Biedny kot coraz czesciej ma ochote sie umyc ale kolnierz mu nie pozwala. Obawiam sie, ze niepredko pozbedzie sie kolnierza bo ucho wyglada niefajnie. Zobaczymy co jutro pani wetka powie na wizycie kontrolnej. A tu kilka dzisiejszych fotek. Prawie wszystkie ma w pozycji lezacej bo caly czas chcial zeby go miziac.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kya

Post » Pon lis 01, 2010 18:53 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Dużo zdrowia dla Teodorka :) .I jakiś fajnych Dużych :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Przypominam o nim na FB i wierzę,że ktoś go wypatrzy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pon lis 01, 2010 18:57 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Wielkie dzieki. Ja tez licze na to, ze gdzies tam jest Duzy lub Duza Teodorka tylko jeszcze nie zauwazyla go.

kya

Post » Wto lis 02, 2010 8:27 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Biedne te oczęta ale najważniejsze, że dochodzą do siebie. A jak on mizialski to powinien znaleźć fajny domek. :ok:

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Wto lis 02, 2010 19:07 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Teodor po kolejnej wizycie kontrolnej. Oczka ładnie się goją, opuchlizna schodzi. Oby tylko nie zachcialo sie durnym powiekom znowu podwinąć. Gorzej z uchem. Skora przy szwach nie wytrzymala i niestety ucho niezbyt ładnie sie goi. Poniewz jestem fanka Balsamu Szostakowskiego bedziemy probowac tym wyleczyc ucho. Pani wet jest jak najbardziej ZA staosowaniem naturalnych lekow. Wszystko teraz lepsze niz kolejna operacja szycia ucha. Teodorek u weta jest jak aniol. Mruczal z zadowoleniem przy obcinaniu pazurkow i myciu oczków. Ten kot dziala na mnie rozmiękczająco. On uwielbia gdy sie ludzie nim zajmują :1luvu:

kya

Post » Śro lis 03, 2010 19:04 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Wedle instrukcji pani weterynarzowej glowa wraz z uchem zostala dzisiaj pieknie umyta, wypolerowana. Pozniej posmarowalysmy rane balsamem. Teodor jak to Teodor, byl zachwycony wszystkimi zabiegami :mrgreen: Klatke przestawilam blizej ogrzewanej sciany . Teodorek dostal czyste łóżeczko i w ogole ma ladnie posprzatane. Oczka od wczoraj bez zmian . Apetyt jak zwykle kosmiczny :wink:

kya

Post » Śro lis 03, 2010 19:06 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

niezwykły ten kot mruczał nawet wtedy gdy mu myłam ucho wodą z mydłem 8O 8O 8O

agiis-s

Post » Czw lis 04, 2010 19:47 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Dzisiaj nie mialam mozliwosci pojechac do Teodora, ale mam nadzieje ze ciotka cos skrobnie .

kya

Post » Czw lis 04, 2010 21:01 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Kociu mruczandos w pełni radosny pochłonął pasztecik i kazał się drapać po chudym brzuszku

agiis-s

Post » Pt lis 05, 2010 7:18 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

pozdrowienia od TeOdorka ....

agiis-s

Post » Pt lis 05, 2010 18:26 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Odwiedzilam Teośka .Dzisiaj juz calkiem radosnie mnie przywital mruczac jak odrzutowiec. Po krotkich negocjacjach ustalilismy ,ze zdejme mu na troche abażur ,ale za to Teodor mi pozniej pomoze nalozyc go z powrotem. Byl bardzo grzeczny i zawziecie myl sie. Proby umycia ucha spelzaly na niczym bo lapalam drania za lape od razu . Kto pokocha kotka-lampkę? :(

kya

Post » Sob lis 06, 2010 21:32 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Nauczylam sie "obslugiwac" abażur Teodorkowy wiec za kazdym razem ściagam mu w czasie wizyty. Kota oczywiscie cala szczesliwa bez klosza. Nie chce zapeszyc ,ale chyba balsamik zadzialal i uszko sie goi :ok:

Wystarczy, ze sie do niego mowi a on juz lasi sie chociazby o podloge czy kuwete :mrgreen: :
Obrazek

Obrazek

Obrazek

kya

[poprzednia][następna]