OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 22:06 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Jak tam czarne rodzeństwo?...
Domek się odzywał??
nadal :ok: :ok: :ok: :kotek: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro lis 03, 2010 6:42 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Nic nie wiem,dom wyjechał i nie odzywa się.
Trudno się dopytac i doprosić o jakieś wieści.
A u mnie kłopoty i dlatego trochę odpuściłam.Bo raz:padł mi komp a na tym to sobie moge pomarzyć o ogłoszeniach(na tamtym wsio przepadło).Dwa:mam chore towarzystwo łącznie 7 kotów+nową poranioną sztukę od wczoraj.I już nie wiem w co ręce włozyć.

mam nadzieję,ze ok i dom się znajdzie szybko.Choć nei mam wcale pytań o nie. Czy ktoś wie jak stoją na FB?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lis 03, 2010 23:03 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Nie łapię się za bardzo z facebookiem. Ostatni wpis jest z 11 października - wieki temu... :(
Udostępniłam...

A dzieci takie cudne, niewinne, nieświadome... :cry:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro lis 03, 2010 23:09 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Biedne te małe. Chcą wydać koty, a wygląda jakby niechcieli :? Ludzie ludzie.
Pozwolę sobie zamieścić na FB zdjecia z postu wyżej :) niech zobaczą jakie cuda szukają domu :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 04, 2010 7:48 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Teraz mogę napisać,że był dom chętny.Pani przeszła wszelkie przepytywanki i ankiety. Miała założyć siatkę w oknach i dzieciaki miały iść do niej.Kwestia umówienia byłą daty ale wszystko wskazywało,że to bedzie 22-23 październik.Niaspodziewane okolicznosci zmusiły Panią i jej chłopaka do wyjazdu, a śmierć bliskiej osoby spowodowała ich rozmyślenie się. Wczoraj dostałam info o ich decyzji.Wiec jak widać kociaste nie mają szczęscia.Albo mają, bo znów mogły zostac oddane.
Nie pisałam wcześniej o tym, by nie zapeszyc. A jak dowiedziałam się o śmierci ojca chłopaka to właściwie byłam pewna,ze nic z tego. Ale cierpliwie czekałam. Jesli ktoś moze zrobić allegro, będę wdzięczna.
Pani wiem,ze na FB też ich oglądała.

Tak więc szukamy dalej.I wielkie kciuki potrzebne.Dla nich każdy dzień pobytu to kolejny przyczynek do stresu przy rozstaniu bo miłosć do Duzej większa.

Małgosiu jak się ogarnę to porosze o ogłoszenia, tą wersję 60.Ale zależy mi by poszły na początku tygodnia jak ludzie nie będą zajęci wyjazdem na dłuższy weekend. Ja na obecnym swoim musze dużo się namotać,ale takze porobie.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 04, 2010 7:50 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

CatAngel pisze:Biedne te małe. Chcą wydać koty, a wygląda jakby niechcieli :? Ludzie ludzie.
Pozwolę sobie zamieścić na FB zdjecia z postu wyżej :) niech zobaczą jakie cuda szukają domu :)

Będę wdzięczna bardzo.Mozesz napisac takze,ze znów nie mają szczęścia.Był dom i znów nie ma. Nie mają swego miejsca na ziemi. Serce i się kraje jak o nich myślę!
Świadomosć jak mogą cierpieć przy rozstaniu jest okropna. Dlatego dom pilnie poszukiwany.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 04, 2010 15:02 Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!

Mocno trzymam,żeby nastepnym razem się udało.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw lis 04, 2010 22:07 Re: OTW-Teo&Zelda-prawdziwa miłość potrzebna od zaraz!Na cito!

Napewno się uda troszkę to pewnie potrwa :( ale sie uda :1luvu:

Asiu w niedzielę podeśle ci tekst :ok:

CatAngel

Post » Czw lis 04, 2010 22:26 Re: OTW-Teo&Zelda-prawdziwa miłość potrzebna od zaraz!Na cito!

MUSI SIĘ UDAĆ!!!
:ok: :ok: :ok: :kotek: :ok: :ok: :kotek: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Czw lis 04, 2010 22:40 Re: OTW-Teo&Zelda-prawdziwa miłość potrzebna od zaraz!Na cito!

Przypomnij sobie, jak się przy J+D stresowałaś... Będzie dobrze, zobaczysz! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lis 05, 2010 8:16 Re: OTW-Teo&Zelda-prawdziwa miłość potrzebna od zaraz!Na cito!

hanelka pisze:Przypomnij sobie, jak się przy J+D stresowałaś... Będzie dobrze, zobaczysz! :ok: :ok: :ok:

No fakt, dzieciaki długo zcekali na dom.A teraz mają najlepszy na swiecie.
Dwupak jest w tym samym wieku jak chłopaki. I musi się im udać. :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 05, 2010 10:21 Re: OTW-Teo&Zelda-prawdziwa miłość potrzebna od zaraz!Na cito!

Jakby jeszcze obecny dom zechciał bardziej współpracować, jakieś zdjęcia pokazać, napisać coś o kotach (a nie tylko pojawiać się na forum, żeby focha pokazać :mrgreen: ), to może byłoby łatwiej?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lis 05, 2010 10:30 Re: OTW-Teo&Zelda-prawdziwa miłość potrzebna od zaraz!Na cito!

Agneska pisze:Jakby jeszcze obecny dom zechciał bardziej współpracować, jakieś zdjęcia pokazać, napisać coś o kotach (a nie tylko pojawiać się na forum, żeby focha pokazać :mrgreen: ), to może byłoby łatwiej?

myślę,że byłoby łatwiej.Wątek kręciłby się i zawsze byłaby kolejna szansa na dom.Nawet forumowy.Na pewno jeszcze jedna więcej na dobre zakończenie.A tak zostala zmarnowana.
No cóż,brak czasu...
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 05, 2010 17:30 Re: OTW-Teo&Zelda-prawdziwa miłość potrzebna od zaraz!Na cito!

Hop :ok:

CatAngel

Post » Pt lis 05, 2010 20:35 Re: OTW-Teo&Zelda-prawdziwa miłość potrzebna od zaraz!Na cito!

Na FB zwierzaków ktoś napisał (drugie od góry)
http://www.facebook.com/event.php?eid=108887349174385
że by wziął chętnie, ale na razie ma swój tymczas do wydania. Nie wiem, czy dobrze rozumuję, czy to tylk taka chęć...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]