» Czw lis 04, 2010 7:48
Re: OTW-Teo+Zelda-kocham je,ale musza odejść!DOM szukany PILNIE!
Teraz mogę napisać,że był dom chętny.Pani przeszła wszelkie przepytywanki i ankiety. Miała założyć siatkę w oknach i dzieciaki miały iść do niej.Kwestia umówienia byłą daty ale wszystko wskazywało,że to bedzie 22-23 październik.Niaspodziewane okolicznosci zmusiły Panią i jej chłopaka do wyjazdu, a śmierć bliskiej osoby spowodowała ich rozmyślenie się. Wczoraj dostałam info o ich decyzji.Wiec jak widać kociaste nie mają szczęscia.Albo mają, bo znów mogły zostac oddane.
Nie pisałam wcześniej o tym, by nie zapeszyc. A jak dowiedziałam się o śmierci ojca chłopaka to właściwie byłam pewna,ze nic z tego. Ale cierpliwie czekałam. Jesli ktoś moze zrobić allegro, będę wdzięczna.
Pani wiem,ze na FB też ich oglądała.
Tak więc szukamy dalej.I wielkie kciuki potrzebne.Dla nich każdy dzień pobytu to kolejny przyczynek do stresu przy rozstaniu bo miłosć do Duzej większa.
Małgosiu jak się ogarnę to porosze o ogłoszenia, tą wersję 60.Ale zależy mi by poszły na początku tygodnia jak ludzie nie będą zajęci wyjazdem na dłuższy weekend. Ja na obecnym swoim musze dużo się namotać,ale takze porobie.

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.