a skoro ten wątek zostaje jako szczęśliwy dla mojego dwupaczku czyli Mrusi i Arniego to wkleję tu dla zainteresowanych wątki
Arniego z siostrzyczkamitrzema wspaniałymi kociakami uratowanymi wraz z mamusią z bloku gdzie "podobno trują koty" viewtopic.php?f=1&t=115263&start=255
Arniego po wyjeżdzie siostrzyczek do DS-ów,gdy Arniaczek został sam i czekał na poznanie Mruni-kocicy swojego życia viewtopic.php?f=13&t=117219&start=135
ogólnie arni wyraźnie się już 'otworzył'. samopoczucie trochę klapnięte, pewnie przez te uszy. dostaliśmy od weta krople do uszu. za tydzień mamy się zgłosić na kontrolę. mrusia zaszczepiona. smarti -> zapomniałam zapytać o cenę tej sterylki małym cięciem, ale tu jest nr do nich: 22 844 00 05. przylepy są niesamowite. wieczorem dorzucę parę zdjęć.
upodobały sobie dużą szeflerę i za cholerę nie mogę ich przekonać, że nie służy jej wygrzebywanie ziemi. w związku z tym przed wyjściem do pracy zmykam szeflerę w łazience.
Agnieszka,wyloż ziemię szeflery dużymi kamyczkami takimi za cięzkimi dla nich-szczelnie ułożonymi-jak chcesz to mogę Ci dać torebkę takich. ewent wbite jedna obok drugiej wykalaczki ale to nie wyglada najlepiej.
na razie mi deserek się otwiera a ja przebieram lapkami
Ostatnio edytowano Czw lis 04, 2010 23:07 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
smarti pisze: idziesz jutro do schronu się rozejrzeć?
Szykują się nowe tymczasy? Ja poluję na rudo-białego oraz maluchy, ale na razie bezskutecznie..
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...