Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 23:09 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Tulec pojechał :))), smutno...

Powiększenia nie działają. Buuuu.....
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto lis 02, 2010 23:58 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Tulec pojechał :))), smutno...

U mnie działają :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lis 03, 2010 0:12 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Tulec pojechał :))), smutno...

Wielbłądzio pisze:U mnie działają :roll:

Teraz działają :) Pewnie były chwilowe problemy na fotosiku.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lis 03, 2010 7:30 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

To trzymam za Tulcię i jej nowy domek :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lis 03, 2010 7:32 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Tulec pojechał :))), smutno...

Wielbłądzio pisze:
Pierwsza próba sfotografowania obu burasów razem :ryk: :
Obrazek

:ryk: :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 03, 2010 12:39 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Siedzę i nawet nie chce mi się postukać w klawiaturę. Czuję się tu jak w gnieździe os :(
Donosy, kłótnie, wzajemne podsrywanie się do szefowej, pretensje o jakieś bzdety... Nagany, upomnienia, polecenia służbowe na piśmie... A jeśli nie chcesz się w to wszystko plątać, jeśli nie chcesz działaniami przeciwko wybranym 'ofiarom' zjednywać sobie sympatii szefowej i naczelnych harpii, nie chcesz donosić - to znaczy że jesteś wrogiem - że Ciebie też trzeba zacząć niszczyć. Bo tutaj nie ceni się tego, po co teoretycznie powinno się przychodzić do roboty, tj. rzetelnej, dobrej pracy - ceni się za to zupełnie co innego. Najgorsze zaś w tym wszystkim jest to, że osoba, która nad całym tym pieprznikiem stoi i powinna starać się go opanować, sprawia wrażenie, jakby właśnie taki stan rzeczy bardzo jej odpowiadał :roll: Ba, ona nawet nagradza (finansowo, ale nie tylko) osoby, które w ten sposób 'współpracują'. A tym, które 'współpracować' nie chcą, codziennie demonstracyjnie okazuje swoje niezadowolenie i pogardę. Mnie na przykład od kilku miesięcy wmawia, że się wywyższam :roll:
Owszem, wywyższam się i tak już pozostanie :twisted: . Jedna nadaje non-stop o kupkach swojego synka, druga - prawie sześćdziesięcioletnia - chce dyskutować o łechtaczkach i orgazmach (ewentualnie jeszcze o przepisach kulinarnych), trzecia - biedny kozioł ofiarny - boi się już w ogóle odzywać...

Ech, mam ochotę wziąć sobie długie wariackie zwolnienie :twisted: A na koniec powiedzieć jeszcze tej pitolonej Królowej Zwierząt, co sądzę o panującej tutaj atmosferze.
Niektórzy z tego forum przekonali się na własnej skórze, że jestem grzeczna i cicha tylko do czasu :mrgreen: Ale kiedy wyczuję k*restwo i nabiorę już pewności, że coś jest właśnie tymże - nie lubię milczeć i walę prosto między oczy. Każda ^&$*)#^* prędzej czy później dowiaduje się ode mnie, co o niej i jej postepowaniu sądzę :twisted:

EDIT o 15.40: Za 20 minut do domu. Zdążę posprzątać kuwety + to co olało Licho :twisted: i na 18.00 do fryzjera, wrócę późno... Ale przynajmniej bedę jeszcze piękniejsza 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lis 03, 2010 19:20 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Kciuki za efekty fryzjerskich wyczynów :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro lis 03, 2010 23:06 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Wróciłam jakaś taka trochę zbyt platynowa :roll: i średnio zadowolona. Robiła mnie nowa fryzjerka, głupio z mojej strony, że w ogóle oddałam się w ręce kogoś nieznanego :twisted: Albo się przyzwyczaję, albo polecę za kilka dni na zagęszczenie kasztanowych pasemek (pod warunkiem, że uda mi się to załatwić w ramach reklamacji, bo drugi raz na pewno nie zamierzam płacić :twisted: )

Dziura na Żabim karku coraz większa :( Przecieram mu to rivanolem i smaruję jakąś maścią ze sterydem (poleconą przez panią w aptece), ale chyba raczej nie obędzie się bez wizyty w lecznicy... Cholera, tylko za jakie grzechy ja mam znowu tego spaślaka gdzieś dźwigać :twisted: ???

Zrobiłam sobie jeszcze paznokcie. Gdybym miała chociaż trochę wolnego czasu, jutro wybrałabym się na poszukiwania tego bogatego męża/kochanka :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Śro lis 03, 2010 23:09 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

No ba, trzeba było umawiać się z Panem od Tulci na jutro, a nie na wczoraj :mrgreen:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro lis 03, 2010 23:16 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Spokojnie, zawsze jeszcze mogę się wprosić na wizytę poadopcyjną :ryk:

Wielbłądzio

Post » Śro lis 03, 2010 23:25 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Wielbłądzio pisze:Wróciłam jakaś taka trochę zbyt platynowa :roll: i średnio zadowolona. Robiła mnie nowa fryzjerka, głupio z mojej strony, że w ogóle oddałam się w ręce kogoś nieznanego :twisted: Albo się przyzwyczaję, albo polecę za kilka dni na zagęszczenie kasztanowych pasemek (pod warunkiem, że uda mi się to załatwić w ramach reklamacji, bo drugi raz na pewno nie zamierzam płacić :twisted: )

Dziura na Żabim karku coraz większa :( Przecieram mu to rivanolem i smaruję jakąś maścią ze sterydem (poleconą przez panią w aptece), ale chyba raczej nie obędzie się bez wizyty w lecznicy... Cholera, tylko za jakie grzechy ja mam znowu tego spaślaka gdzieś dźwigać :twisted: ???

Zrobiłam sobie jeszcze paznokcie. Gdybym miała chociaż trochę wolnego czasu, jutro wybrałabym się na poszukiwania tego bogatego męża/kochanka :mrgreen:

W sobotę jedziemy do dr Małgosi? Aktualne?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro lis 03, 2010 23:34 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Oczywiście, że aktualne. Bure Złośliwe jest zapisane na operację, Bidzię też trzeba Małgosi pokazać...
Myślisz, że dałybyśmy radę przy okazji zabrać i Żabę...? Trzeci transporter mam ten po Totce, kwestia tylko, czy udźwigniemy :roll:

Wielbłądzio

Post » Śro lis 03, 2010 23:38 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Wielbłądzio pisze:Oczywiście, że aktualne. Bure Złośliwe jest zapisane na operację, Bidzię też trzeba Małgosi pokazać...
Myślisz, że dałybyśmy radę przy okazji zabrać i Żabę...? Trzeci transporter mam ten po Totce, kwestia tylko, czy udźwigniemy :roll:

Ja też mam transporter. Możemy się umówić ewentualnie z panią dr, to nas zabierze samochodem. Przynajmniej w jedną stronę odpadnie targanie kontenerków.
Edit: oczywiście bierzemy Żabcia.

Marcelibu

Post » Śro lis 03, 2010 23:45 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Tyle, że Małgosia w soboty chyba pracuje od rana, a zabieg Tadeusza jest dopiero na 14.15 :?
Nie wiem, o tej porze wyłączyła mi się już funkcja myślenia, jestem bezmyślna i beztroska zupełnie jak Piopluś :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Czw lis 04, 2010 9:54 Re: Tanie Dranie... Tulec pojechał :), NOWE FOTKI s. 60 :)

Jutro idę poprawić te włosy. W świetle dziennym podobają mi się jeszcze mniej :? :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]