Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:U mnie działają
Wielbłądzio pisze:Wróciłam jakaś taka trochę zbyt platynowai średnio zadowolona. Robiła mnie nowa fryzjerka, głupio z mojej strony, że w ogóle oddałam się w ręce kogoś nieznanego
Albo się przyzwyczaję, albo polecę za kilka dni na zagęszczenie kasztanowych pasemek (pod warunkiem, że uda mi się to załatwić w ramach reklamacji, bo drugi raz na pewno nie zamierzam płacić
)
Dziura na Żabim karku coraz większaPrzecieram mu to rivanolem i smaruję jakąś maścią ze sterydem (poleconą przez panią w aptece), ale chyba raczej nie obędzie się bez wizyty w lecznicy... Cholera, tylko za jakie grzechy ja mam znowu tego spaślaka gdzieś dźwigać
???
Zrobiłam sobie jeszcze paznokcie. Gdybym miała chociaż trochę wolnego czasu, jutro wybrałabym się na poszukiwania tego bogatego męża/kochanka
Wielbłądzio pisze:Oczywiście, że aktualne. Bure Złośliwe jest zapisane na operację, Bidzię też trzeba Małgosi pokazać...
Myślisz, że dałybyśmy radę przy okazji zabrać i Żabę...? Trzeci transporter mam ten po Totce, kwestia tylko, czy udźwigniemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości