DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia i ktoś jeszcze :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 03, 2010 20:13 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

magdaradek pisze:wielkie ufffffffffff

trochę szkoda, że Junior nie odnalazł się w tamtym domu, ale widać tak miało być.

Ale skoro Dom fajny, to może warto wyadoptować im innego kota, Madziu?

Madziu, z czasem na pewno zdecydują się. Na razie mają wielkie poczucie winy...

Rozmawiałam ze znajomą, naprawdę nie mam do niej żalu ani pretensji, wręcz czuję wdzięczność, że zadzwoniła tak szybko zamiast szukać na własną rękę i kombinować,..bo dzięki temu Junior się odnalazł, bo nie poleciał gdzieś dalej... Bo mam mojego synusia w domu :oops:

Tylko mam wrażenie, że muszą dojść do siebie... Są naprawdę przerażeni...

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro lis 03, 2010 20:18 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

No tak bywa... Dojdą do siebie na pewno, oni rozumieją co się zadziało. A Junior to właśnie ten mały odsetek kotów "nieadoptowalnych" - cała masa innych kotów czeka na domy na pewno jakiegoś wybiorą :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lis 03, 2010 20:44 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Ło matko, ale historia, dobrze ze ze szczęśliwym zakończeniem, ufff.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 03, 2010 20:53 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

A ja się Juniorowi nie dziwię - on wie, że u Dulencji jest najlepiej :) :) :)
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Śro lis 03, 2010 21:02 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

ksb pisze:A ja się Juniorowi nie dziwię - on wie, że u Dulencji jest najlepiej :) :) :)

Właśnie! Jak mi będzie w życiu źle to tez do Dulencji na tymczas przyjadę :mrgreen: nawet z własną karmą :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lis 03, 2010 21:13 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Dulencja pisze:Madziu, z czasem na pewno zdecydują się. Na razie mają wielkie poczucie winy...

Rozmawiałam ze znajomą, naprawdę nie mam do niej żalu ani pretensji, wręcz czuję wdzięczność, że zadzwoniła tak szybko zamiast szukać na własną rękę i kombinować,..bo dzięki temu Junior się odnalazł, bo nie poleciał gdzieś dalej... Bo mam mojego synusia w domu :oops:

Tylko mam wrażenie, że muszą dojść do siebie... Są naprawdę przerażeni...

Może im znaleźć takiego kota, co sam się będzie do nich rwał i do transporterka wchodził, w schronisku takie są :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro lis 03, 2010 21:30 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Gibutkowa pisze:
ksb pisze:A ja się Juniorowi nie dziwię - on wie, że u Dulencji jest najlepiej :) :) :)

Właśnie! Jak mi będzie w życiu źle to tez do Dulencji na tymczas przyjadę :mrgreen: nawet z własną karmą :mrgreen:

Ino, jak sobie przypominam to my z Katarzyną miałyśmy mieć tymczas u Gibutkowej :mrgreen: Jak nam Leon i Kropek zajdą za skórę :mrgreen:

U nas spokój.
Czesia przy cycu Edy odsypia atrakcje, które jej zafundowaliśmy.
Junior wręcz przyklejony do mnie śpi ... Wpakował się pod moją koszulkę :oops:

Dulencja

Post » Śro lis 03, 2010 21:54 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Dulencja pisze:Junior wręcz przyklejony do mnie śpi ... Wpakował się pod moją koszulkę :oops:

Lepiej przygotuj się i spraw sobie taką chustę jak do noszenia niemowlaka, bo Junior teraz nie odpuści :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro lis 03, 2010 22:22 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

taizu pisze:
Dulencja pisze:Junior wręcz przyklejony do mnie śpi ... Wpakował się pod moją koszulkę :oops:

Lepiej przygotuj się i spraw sobie taką chustę jak do noszenia niemowlaka, bo Junior teraz nie odpuści :D

Tak chyba będę musiała :oops: Junor jak gdzieś wstaję pakuje mi sie do kieszeni szlafroka

Dulencja

Post » Czw lis 04, 2010 7:55 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Dulencja pisze:
Gibutkowa pisze:

Ino, jak sobie przypominam to my z Katarzyną miałyśmy mieć tymczas u Gibutkowej :mrgreen: Jak nam Leon i Kropek zajdą za skórę :mrgreen:

U nas spokój.
Czesia przy cycu Edy odsypia atrakcje, które jej zafundowaliśmy.
Junior wręcz przyklejony do mnie śpi ... Wpakował się pod moją koszulkę :oops:

No właśnie ... :mrgreen: Kropek JUŻ mi zalazł .... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw lis 04, 2010 7:56 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Czesia radosna, wariuje z Edą.
Leon morduje Tośkę-Antośkę.
Marysia śpi.
Masza wygląda przez okno.
Halisia siedzi w kuchni i chrupie chrupki.

Junior jak przyklejony, nie odchodzi ode mnie nawet na sekundkę. Z rańca musiałam lecieć do sklepu, i co??? I Junior poszedł ze mną, wstając spod golfa :roll:

Dulencja

Post » Czw lis 04, 2010 9:03 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Co za ulga... No bo są koty, które jak sobie człowieka wybiorą, to nie chcą innego i widocznie Junior jest jednym z nich :roll: A są też koty, co to byle kolanka miękkie, miseczka pełna i ręka delikatna i już za każdym pójdą - trzeba Twoim znajomym takiego znaleźć :wink: Sama mam takiego tymczasa - Boniek to brat-łata całego świata, nawet ze świnką morską się dogaduje :D (nie mówiąc o ludziach). Tyle że ma pecha do adopcji jak na razie...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lis 04, 2010 11:32 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Jak dobrze, ze Junior sie odnalazl :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lis 04, 2010 11:57 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Uff, ale akcja!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Czw lis 04, 2010 14:11 Re: DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia przyjechała:)

Akcja była faktycznie 8O 8O
Całe szczęście, że jest Eda, która Juniora wychowała, bo szukając go sama bym jeszcze w piwnicy siedziała... Jakby gdzieś się biedny zaszył...
Znajoma dzwoniła i mówiła, że się dziwnie sąsiedzi patrzą po wczorajszej akcji warowania przy drzwiach... Biedna, stała i wpuszczała pojedynczo, poganiając przy tym i gapiąc się pilnie w stronę klatki, obserwując czy Junior nie nadbiega...

Czy jak wystawię Edzie Pomnik, to będzie wystarczające uznanie i podziękowanie za to, że Jest???

Mam pytanie w kwestii technicznej. Jak się wstawia zdjęcia z innego www niż fotosik??
Fotosik odmówił współpracy ze mną, a ja mam fajne zdjęcia Czesi...

Dulencja

[poprzednia][następna]