Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
sunshain pisze:
"no"
dobrze, że są osoby, które nie przymkną oka
Amusia pisze:OloK sama wystawiłaś dużo kotów więc nie krytykuj.. ja uważam ze jesli ktos preferuje te.. te.. te.. nietoperzowe koty to te koty ktore wygrały byly tego warte.. Mimo ze kazdy do takich mutantów moje zdanie zna mimo ze miło się dużo z nich ogląda.. dużo tez z żalem się ogląda no ale cóz ma to swoje skutki.. ALE O TYM SIE NIE MÓWI.. dlatego się na WS nie wyrywam..
Amusia pisze:OloK sama wystawiłaś dużo kotów więc nie krytykuj.. ja uważam ze jesli ktos preferuje te.. te.. te.. nietoperzowe koty to te koty ktore wygrały byly tego warte.. Mimo ze kazdy do takich mutantów moje zdanie zna mimo ze miło się dużo z nich ogląda.. dużo tez z żalem się ogląda no ale cóz ma to swoje skutki.. ALE O TYM SIE NIE MÓWI :mrgreen: .. dlatego się na WS nie wyrywam..
Amusia pisze:daleko ci do mutantów wiec po co ci ta wiedza![]()
Olok.. bede zwiedzała całe 2 dni.. ale boje sie chorób.. jak patrze na metody oceniania.. Dla mnie znaczenie ma kolor oka, głowa, elegancja, kolor kota, jakość futra.. ale co z tego jak najwazniejsze są uszy.. a mnie mutantowate uszy nie kręcą..
Jadry pisze:Na koniec konkurs (nagroda - duze piwo w Poznaniu lub Łodzi) - jak Polacy zamawią drugie (i nastepne) piwa w francuskiej knajpce ?? - zgadujcie
Amusia pisze:tez sie nie moge doczekać oglądania.. Może się z moim czarnym mutancikiem namyślę.. Zawsze sie wiecej uda przezyc niz jako oglądający.
... Tak sobie mysle, ze ow hodowca napisal bardzo madre i wywazone pismo. Osobiscie rowniez uwazam, ze skandalem jest opuszczanie wystawy - swiatowej zwlaszcza - przed jej oficjalnym zakonczeniem. Co wiecej, niewielu tegorocznych world winnerow moze sie pochwalic jednoglosnym wyborem, wiec racje owego hodowcy sa tym bardziej uzasadnione. Podziwiam odwage hodowcy i zycze mu powodzenia. ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 8 gości