H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 11:14 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam, że jesteście!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto lis 02, 2010 11:23 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam, że jesteście!

to kiedy zabieg?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 02, 2010 11:30 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam, że jesteście!

W czwartek idziemy na laryngoskopię do profesora Galantego. Z tego co obejrzał dotychczasowe wyniki laryngoskopii i rinoskopii, tudzież wszystkie RTG, po zbadaniu Meonika powiedział, że dla niego to wszystko nie jest jednoznaczne. Że musi mu sam zajrzeć do puszki krtaniowej i potem powie co i jak. Czyli następna laryngoskopia. Nie wiem za ile...
Tylko ja mam pytanie: po co ja wywaliłam tyle kasy: pierwsza (sierpień) laryngoskopia 384 zł. (u dra Zdeba), druga 450 zł. (półtora tygodnia temu). To już prawie 1.000 zł. a ja ciągle nie wiem... Pomijam RTG, konsultacje, badania krwi (sama trzustka w Laboklinie 135 zł., i to tanio, po cenie jak dla lecznicy), pieniądze wpłacane za wizyty dr Żmudzkiej? Dlaczego ona nie powiedziała mi od razu o prof. Galantym? Powiedziała mi, że nikt nie ruszy krtani, nikt... a to nieprawda.
Idę ją wyrzucić z wetów polecanych.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 02, 2010 11:38 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam, że jesteście!

I bardzo dobrze, wywal babę :ok:
A za Meo nadal mocne :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 02, 2010 15:22 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam, że jesteście!

02/11 PRZELEW ZEWNęTRZNY - WPłATA ALEKSANDRA M. OLAMICHALSKA 35,00
02/11 PRZELEW ZEWNęTRZNY - WPłATA KATARZYNA S. OD MOŚ DLA MEOSIA 50,00
02/11 PRZELEW ZEWNęTRZNY - WPłATA P. PATRYCJA DLA MEO 60,00

Takie przelewy wpłynęły na moje konto dla Meosia. Dziewczyny, ja nie wiem, jak Wam dziękować.... :cry: :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto lis 02, 2010 15:29 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam, że jesteście!

Razem Wasze wpłaty:
Xandra - 30 zł.
Bubor - 50 zł.
Kussad - 20 zł.
Erin - 20 zł.
Bungo - 50 zł.
Wielbłądzio - 20 zł.
Olamichalska - 35 zł.
Moś - 50 zł.
P.Patrycja (nie kojarzę nicka) - 60 zł.
razem daje kwotę 335 zł.

Z serca dziękuję!!!!!!!!!!!!!! :1luvu:

Marcelibu

Post » Wto lis 02, 2010 17:26 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam za pomoc!!!!!

Marcelibu ja właśnie przypadkowo zobaczyłam na FB linka do aukcji na allegro. Czytam imię: Meo. I mnie olśniło, że znam tylko jednego takiego kota. I jeszcze jak zobaczyłam fotki i to z Meosiem w buniowatej pozycji to zaraz tu przybiegłam. Trzymam za Was najmocniejsze kciuki, będę reklamować allegro też :ok:
Pogłaskaj Meośka ode mnie, będzie dobrze, musi!

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto lis 02, 2010 17:56 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam za pomoc!!!!!

mokkunia pisze:Marcelibu ja właśnie przypadkowo zobaczyłam na FB linka do aukcji na allegro. Czytam imię: Meo. I mnie olśniło, że znam tylko jednego takiego kota. I jeszcze jak zobaczyłam fotki i to z Meosiem w buniowatej pozycji to zaraz tu przybiegłam. Trzymam za Was najmocniejsze kciuki, będę reklamować allegro też :ok:

Dzięki Mokkuniu. Już daaaawno u Ciebie pisałam, że Meo siada po Buniowatemu :D .

Marcelibu

Post » Wto lis 02, 2010 18:20 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam za pomoc!!!!!

Mokkunia :ok: :1luvu:

Erin

Post » Wto lis 02, 2010 18:36 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam za pomoc!!!!!

Miło czytać takie wieści ................ :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lis 02, 2010 19:51 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam za pomoc!!!!!

Marcelibu pisze:
mokkunia pisze:Marcelibu ja właśnie przypadkowo zobaczyłam na FB linka do aukcji na allegro. Czytam imię: Meo. I mnie olśniło, że znam tylko jednego takiego kota. I jeszcze jak zobaczyłam fotki i to z Meosiem w buniowatej pozycji to zaraz tu przybiegłam. Trzymam za Was najmocniejsze kciuki, będę reklamować allegro też :ok:

Dzięki Mokkuniu. Już daaaawno u Ciebie pisałam, że Meo siada po Buniowatemu :D .

a jak to jest "po buniowatemu"? Bo po Budusiowemu to wiem..na tyłeczku jak czlowieczek :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lis 02, 2010 19:57 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam za pomoc!!!!!

moś pisze:
Marcelibu pisze:

a jak to jest "po buniowatemu"? Bo po Budusiowemu to wiem..na tyłeczku jak czlowieczek :mrgreen:

po buniowatemu siada Bunia, o tak:
Obrazek
to jest wersja hardcore
tu wersja na damę ;)
Obrazek

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto lis 02, 2010 20:03 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam za pomoc!!!!!

:lol: Pierwsza wersja to wlasnie po Budusiowatemu jest, tylko w wykonaniu spaslego Mopsa, ktory wyglada w tej pozycji jak mały Budda :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lis 02, 2010 20:17 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam za pomoc!!!!!

Magija :love: : king: - autentycznie się poryczałam ze wzruszenia
Monia, z pewnych źródeł wiem, że kasa jeszcze wpłynie 8) :D
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto lis 02, 2010 20:21 Re: H&M+L.M - musi być dobrze. Dziękuję Wam za pomoc!!!!!

Ja nie mogę, ale fajna Bunia :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]