Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Marcelibu ja właśnie przypadkowo zobaczyłam na FB linka do aukcji na allegro. Czytam imię: Meo. I mnie olśniło, że znam tylko jednego takiego kota. I jeszcze jak zobaczyłam fotki i to z Meosiem w buniowatej pozycji to zaraz tu przybiegłam. Trzymam za Was najmocniejsze kciuki, będę reklamować allegro też
Pogłaskaj Meośka ode mnie, będzie dobrze, musi!
Marcelibu pisze:mokkunia pisze:Marcelibu ja właśnie przypadkowo zobaczyłam na FB linka do aukcji na allegro. Czytam imię: Meo. I mnie olśniło, że znam tylko jednego takiego kota. I jeszcze jak zobaczyłam fotki i to z Meosiem w buniowatej pozycji to zaraz tu przybiegłam. Trzymam za Was najmocniejsze kciuki, będę reklamować allegro też
Dzięki Mokkuniu. Już daaaawno u Ciebie pisałam, że Meo siada po Buniowatemu.
moś pisze:Marcelibu pisze:mokkunia pisze:Marcelibu ja właśnie przypadkowo zobaczyłam na FB linka do aukcji na allegro. Czytam imię: Meo. I mnie olśniło, że znam tylko jednego takiego kota. I jeszcze jak zobaczyłam fotki i to z Meosiem w buniowatej pozycji to zaraz tu przybiegłam. Trzymam za Was najmocniejsze kciuki, będę reklamować allegro też
Dzięki Mokkuniu. Już daaaawno u Ciebie pisałam, że Meo siada po Buniowatemu.
a jak to jest "po buniowatemu"? Bo po Budusiowemu to wiem..na tyłeczku jak czlowieczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 163 gości