DOMEK ZE ŚLĄSKA SZUKA RUDEGO KOTKA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 17:54 DOMEK ZE ŚLĄSKA SZUKA RUDEGO KOTKA

Witam,
Moje rudawe koteczki znalazły już domek :) Napisała do mnie Pani, że szuka rudego kotka (rozmawiałam z Pania również telefonicznie) to wielcy miłośnicy kotów dlatego postanowiłam pomóc w znalezieniu upragnionego kotka. Umaszczenie rude, albo jasny brąz. Moje koteczki były wpadające w rudy i spodobały sie bardzo Pani. Zgadzają się również na wizyte przedadopcyjna.
Umówiłam się z Pani że ogłoszenia będe jej przekazywać na maila, także prosze o prezentacje rudawych kotków do adopcji.
Ponizej przesyłam Pani list:

Witam ,
pisalam juz na allgro,
czy ruda dziewczynka nie bedzie miala nic przeciwko imieniu Hermiona?i towarzystwu Dori-znajda-madra i stateczna koteczka 7 lat,Ramzes-znajda, wielki i piekny moj tygrysio ale tchorzliwy i Rademenesowi-adotpowany,czarny diabelek bardzo milusi i wesoly?..
moje pupile sa wykastrowane-panowie i wysterylizowane-Pani Dori,sa zaszczepione,maja ksiazeczki zdrowia i sa odrobaczane...nasz domek jest niewychodzacy-uwielbiaja siedziec na zabudowanym balkonie gdzie maja klimat-krzewy i drzewko.
Razem z corka kochamy zwierzaki a ze mieszkamy w bloku kotki sa dla nas najlepszymi przyjaciolmi, zawsze marzyl nam sie rudy kotek a nie chcemy kupowac przy tylu potrzebujacych...ten kotek-a wlasciciwe kotka -chciala bym dziewczynke dla Dori bo ja faceci zdominuja.....:-)to juz jest nasza ostatnia kicia jakiej my mozemy pomoc....bo jako odpowiedzialny domek wiemy ile kosztuje wyzywienie kotka i podstawowa opieka medyczna...
czekamy na informacje czy sie nadajemy...
Jestesmy ze slaska czy to nie bedzie problem?moi rodzice do domu adoptowali pieska z schroniaska w milanowku 150km od ich domu.....tez pomagalam:-) a znajomi tu na slasku pieska z łodzi-ktory byl adopotwany i szybko potrzebowal pomocy gdyz chorowal a zostal porzucony w zime...tez pomagalam....to mam nadzieje ze to nie bedzie problem ze nie jestesmy z ok wroclawia
pozdrawiam
Karolina

aggnieszka

Od: Pon wrz 29, 2008 11:08

Post » Wto lis 02, 2010 18:54 Re: DOMEK ZE ŚLĄSKA SZUKA RUDEGO KOTKA

A może trikolorowa kotka ?

Ostatnio do przytuliska trafiły 4 (z jednego miejsca, ktoś porzucił je na działkach!), w tym jedna bardzo chora (reszta na razie zdrowe).
Kicie są miziaste i towarzyskie, mają ok. 1 roku, może nawet mniej. Jedna jest młodsza.
Przed adopcją zostaną wysterylizowane.
Bardzo pilnie do adopcji. Może któraś się spodoba ?

tri "biała"
tri "czarna"
tri najmłodsza

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Wto lis 02, 2010 19:06 Re: DOMEK ZE ŚLĄSKA SZUKA RUDEGO KOTKA

Ja mam zjawiskowego, rudego kocurka.viewtopic.php?f=13&t=119180
Trochę chyba daleko,ale jak dobry domek.Madras to najmilszy chyba kot, jakiego do tej pory poznałam.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto lis 02, 2010 19:09 Re: DOMEK ZE ŚLĄSKA SZUKA RUDEGO KOTKA

Tu jest ruda dziewuszka :arrow: viewtopic.php?f=13&t=119462

Mielec to daaaleko, ale może... :roll:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto lis 02, 2010 20:03 Re: DOMEK ZE ŚLĄSKA SZUKA RUDEGO KOTKA

Jeżeli adopcja by doszła do skutku, zawsze można by się spotkać w połowie drogi. Ew. pomoc znajomego, który co dwa tygodnie kursuje z Katowic i jest miłośnikiem zwierząt.
Aga_

Post » Wto lis 02, 2010 21:20 Re: DOMEK ZE ŚLĄSKA SZUKA RUDEGO KOTKA

biało-rudy kotuś ze Śląska :)
viewtopic.php?f=13&t=119428
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto lis 02, 2010 21:33 Re: DOMEK ZE ŚLĄSKA SZUKA RUDEGO KOTKA

Przepraszam, dopiero teraz zauważyłam, że to ma być ruda dziewczynka :oops: Mój Madras jest chłopczykiem.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw lis 04, 2010 12:09 Re: DOMEK ZE ŚLĄSKA SZUKA RUDEGO KOTKA

W naszej fundacji na domek czeka rudo-biała kotka.

573. Rudzia

RUDA - kotka 1,5 roku, zdrowa, odrobaczona,wysterylizowana, korzysta z kuwety, posiada książeczkę zdrowia. Jest przemiłym kotkiem, bardzo spokojna przytulanka. Je niewielkie ilości, lubi mokrą jak również suchą karmę.

Jest kotkiem po przeżyciach, została wyrzucona z domu wraz z innymi kotami przez właścicielkę, która zmieniła miejsce zamieszkania. Ruda dotarła do placu ze sklepami w bardzo złym stanie, ogromnie wychudzona i spragniona kontaktu z człowiekiem. Właścicieli sklepów dokarmiały kotkę i zgłosiły do Fundacji istnienie takiej biedulki.

Aktualnie przebywa w domu zastępczym i oczekuje na nowego właściciela, przyjaciela, który tym razem jej nie skrzywdzi. (Dąbrowa Górnicza)

Kontakt: 507 162 134, ewa.inglot@neostrada.pl

Zdjęcia na stronie: http://foranimals.org.pl/category/koty-do-adopcji
"Akceptacja śmierci i protest przeciw niej: dwie nieusuwalne strony naszego życia." (L.Kołakowski)

fili

Od: Pon paź 10, 2005 10:14

Post » Czw lis 04, 2010 12:39 Re: DOMEK ZE ŚLĄSKA SZUKA RUDEGO KOTKA

Ja mam taką koteńkę szukająca domu.

http://allegro.pl/mamusia-piekna-i-dzie ... 14896.html
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52