To brzuszek i jelitka powinno uspokoić.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanunia2008 pisze:hej; ja wezme ale wczoraj bylm zajeta. Zadzwonie wieczorem dzisiaj. Prosze o info w jakim stanie jest to biale kociatko; czy ma katar czy jest odrobaczone...troche detali. Mam 2 kotki i nie chcialabym ich zarazic wiec potrzebuje sie przygotowac.
do zobaczenia
cangu pisze:hanunia2008 pisze:hej; ja wezme ale wczoraj bylm zajeta. Zadzwonie wieczorem dzisiaj. Prosze o info w jakim stanie jest to biale kociatko; czy ma katar czy jest odrobaczone...troche detali. Mam 2 kotki i nie chcialabym ich zarazic wiec potrzebuje sie przygotowac.
do zobaczenia
hanunia2008 ilu jeszcze innym kotom zaproponowałaś domek?
renatab pisze:Hanunia jest osobą bardzo wrażliwą na nieszczęście kociastych,ma dwie znajdy po przejściach i chce zapewnić godne życie kolejnemu nieszczęściu.Sprawdziłam.Jest osobą godną zaufania.Jestem pewna że Andzia będzie u niej szczęśliwa.![]()
![]()
c.d.n.
renatab pisze:Hanunia jest osobą bardzo wrażliwą na nieszczęście kociastych,ma dwie znajdy po przejściach i chce zapewnić godne życie kolejnemu nieszczęściu.Sprawdziłam.Jest osobą godną zaufania.Jestem pewna że Andzia będzie u niej szczęśliwa.![]()
![]()
c.d.n.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 48 gości