Czy życie jest sprawiedliwe? Już w domku :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 13:57 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Intestinal - bardzo dobrze :ok:
To brzuszek i jelitka powinno uspokoić.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 02, 2010 14:25 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

Cioteczki, leczenie Andzi przerosło już możliwości Renatki. Do tej pory wydała już na nią 600 złotych.

Bardzo prosimy o pomoc dla tego maleństwa. :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lis 02, 2010 16:00 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

Ja juz nawet na PW dostaje prosby o pomoc :-( A skad to wszystko brac? Moze cos wykombinuje ale niestety nie przyzekam.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 02, 2010 17:25 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

U mnie wiatr hula w kieszeniach :( i w portfelu-tak mi przykro!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lis 02, 2010 18:11 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

hanunia2008 pisze:hej; ja wezme ale wczoraj bylm zajeta. Zadzwonie wieczorem dzisiaj. Prosze o info w jakim stanie jest to biale kociatko; czy ma katar czy jest odrobaczone...troche detali. Mam 2 kotki i nie chcialabym ich zarazic wiec potrzebuje sie przygotowac.
do zobaczenia

hanunia2008 ilu jeszcze innym kotom zaproponowałaś domek?

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Wto lis 02, 2010 19:37 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT. Walczy o życie :(((

cangu pisze:
hanunia2008 pisze:hej; ja wezme ale wczoraj bylm zajeta. Zadzwonie wieczorem dzisiaj. Prosze o info w jakim stanie jest to biale kociatko; czy ma katar czy jest odrobaczone...troche detali. Mam 2 kotki i nie chcialabym ich zarazic wiec potrzebuje sie przygotowac.
do zobaczenia

hanunia2008 ilu jeszcze innym kotom zaproponowałaś domek?

Mnie też to ciekawi.
A ile już masz kotków?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto lis 02, 2010 20:57 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

Rozmawiałam z Renatką i leczenie już wzrosło do 760 złotych.
Bardzo nieciekawie się robi, bo Ona sama nie udźwignie tych kosztów. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lis 02, 2010 21:40 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

Hanunia jest osobą bardzo wrażliwą na nieszczęście kociastych,ma dwie znajdy po przejściach i chce zapewnić godne życie kolejnemu nieszczęściu.Sprawdziłam.Jest osobą godną zaufania.Jestem pewna że Andzia będzie u niej szczęśliwa. :1luvu: :1luvu: :1luvu: c.d.n.
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto lis 02, 2010 21:51 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

Ja też w zeszłym roku chciałam adoptować w Warszawie kociaka,dzwoniłam w wiele miejsc i zawsze było jakieś ale,szukałam i nic.Znalazłam ogłoszenie necie ,cała moja rodzina zakochała się w Kajtku i okazało się,że jest w Katowicach w schronisku.Od półtora roku jest z nami i jest bardzo szczęśliwy.
Obrazek

renatab

Post » Wto lis 02, 2010 22:09 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

Hanunia przyjechała do kliniki do Andzi i zapłaciła rachunek za całe leczenie a to już o czymś świadczy więc pomoc finansowa nie jest na Andziulę już potrzebna.
Obrazek

renatab

Post » Wto lis 02, 2010 22:11 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

renatab pisze:Hanunia jest osobą bardzo wrażliwą na nieszczęście kociastych,ma dwie znajdy po przejściach i chce zapewnić godne życie kolejnemu nieszczęściu.Sprawdziłam.Jest osobą godną zaufania.Jestem pewna że Andzia będzie u niej szczęśliwa. :1luvu: :1luvu: :1luvu: c.d.n.

Cieszę się
:ok:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto lis 02, 2010 22:16 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

Mnie jeszcze nie udalo sie wymyslic cos, ale jak na razie jakos ujdzie, to troszke sie uspokoje. Mam tez dwie aukcje aktywne, ale juz przeznaczone na inny cel tez kotka w potrzebie.
Andziu spij slodko w inkubatorku. Bedzie Ci dobrze i bedziesz kochana.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro lis 03, 2010 0:05 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

renatab pisze:Hanunia jest osobą bardzo wrażliwą na nieszczęście kociastych,ma dwie znajdy po przejściach i chce zapewnić godne życie kolejnemu nieszczęściu.Sprawdziłam.Jest osobą godną zaufania.Jestem pewna że Andzia będzie u niej szczęśliwa. :1luvu: :1luvu: :1luvu: c.d.n.

Hm... czyli Haniunia zapewne rezygnuje z naszej Tri skoro już bierze
Tego kiciusia.
Wspaniale, że pomogła w zapłaceniu rachunku :ok:

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Śro lis 03, 2010 7:55 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

Piękny,wielki gest!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Hannunia-dziękuję bardzo w imieniu Andziulki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 03, 2010 10:00 Re: Czy życie jest sprawiedliwe? Jest DT,chora - prosimy o pomoc

Andzia już w swoim domku :piwa: .Pojechałyśmy do lecznicy a tu nam mówią że Andziula ma już wypis.Na szczeście Hanunia miała kocyk w samochodzie a potem pojechałyśmy do mnie i pożyczyłam transporter na dalszą drogę.W tym tygodniu pojadę do Hanuni podpisać umowę adopcyjną a przy okazji zobaczę malutką.No i czekam na fotki z nowego domku. :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

renatab

[poprzednia][następna]