Jadzia i Ernest - już w DS!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 02, 2010 17:45 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Smarti, ja patrzę technicznie - wiem, jak Twój dom pomaga kotom, jesteś naprawdę wielka. Jeden rezydent więcej to jeden tymczas mniej.... a z drugiej strony rozumiem obawę, że kot może trafić do nieodpowiedniego domu i CO WTEDY Z POWROTEM?
Pozostaje tylko dobrze sprawdzić dom, bo ja na Twoim miejscu jednak (mimo ciężkiego serca) wydałabym Julcię...

Neigh, też żałuję. Bo już od głaskania Fada mi ręce opadają, a tak ktoś przyszedłby i się nim pozachwycał :D

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 02, 2010 17:48 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Czekaj, czekaj nie przesądzajmy........
Poza tym donoszę ze jestem nagabywana na pw o innego kota.

Wprawdzie mój TZ się wymownie popukał na razie.......ale wiecie są metody na facetów:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto lis 02, 2010 18:02 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

No z tak późnym odbiorem może być problem, bo ja mam malutkie dziecko. Ewentualnie mój TŻ zawiezie kotkę. Tylko u nas będzie jej dobrze- będzie u mnie w sypialni zamknięta, z koszyczkiem, kuwetą...
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto lis 02, 2010 18:26 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

ja nie wątpię,dziękuję Ci :1luvu:
ale pewnie nie śledzilaś wątku Julci -to jest kotka ktora była w depresji,o malo nie umarła i jest naprawdę kiciem"specjalnej troski".
mam pyt-czy twoj mąż slucha głośno muzyki w aucie?
bo jeśli tak to zacznę ją przyzwyczajac do radia.
już i tak dostaje CalmAid.

a domek sprawdzony i rewelacyjny..

ale i tak się serce ściska... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 02, 2010 18:32 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Smarti, jak domek sprawdzony, to nie masz się czego bać. Julci będzie już tylko lepiej :)

Neigh, ja z miłą chęcią Cie poznam z kotami czy bez, żeby nie było, Fadeuszem się pochwalę zawsze chętnie :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 02, 2010 18:37 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Mój TŻ to wielki miłośnik kotów i na pewno nie będzie jechał z muzyką. Będzie cicho i bezpiecznie.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Wto lis 02, 2010 18:41 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Szalony Kot pisze:
Neigh, ja z miłą chęcią Cie poznam z kotami czy bez, żeby nie było, Fadeuszem się pochwalę zawsze chętnie :)

I vice wersja:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto lis 02, 2010 20:28 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Mruczeńka1981 pisze:Mój TŻ to wielki miłośnik kotów i na pewno nie będzie jechał z muzyką. Będzie cicho i bezpiecznie.

To super :D

Jutro zapytam DS Julci czy mógłby odebrać Juleńkę od Twojego męża w środę wieczorem :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lis 03, 2010 14:44 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

smarti pisze:ja nie wątpię,dziękuję Ci :1luvu:
ale pewnie nie śledzilaś wątku Julci -to jest kotka ktora była w depresji,o malo nie umarła i jest naprawdę kiciem"specjalnej troski".
mam pyt-czy twoj mąż slucha głośno muzyki w aucie?
bo jeśli tak to zacznę ją przyzwyczajac do radia.
już i tak dostaje CalmAid.

a domek sprawdzony i rewelacyjny..

ale i tak się serce ściska... :1luvu: :kotek: :1luvu:

Mam nadzieję,że nic nie pokręcilam- maż wyjeżdża o 15 z Wrocławia w niedzielę, więc będzie późnym wieczorem w Warszawie.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Śro lis 03, 2010 15:01 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

już wiem,...to ja pokręcilam :oops: :oops: :oops:

smarti

Post » Śro lis 03, 2010 15:03 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

smarti pisze:już wiem,...to ja pokręcilam :oops: :oops: :oops:

spoko, dobrze że się wyjaśniło :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lis 03, 2010 15:03 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Wiecie co, ten watek jest jak czeski film :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lis 03, 2010 15:05 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

No jak mój TŻ wyląduje z kotem na sali szkoleniowej, albo szczur mu ucieknie w samochodzie, to będzie grecka tragedia :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Śro lis 03, 2010 15:29 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Jadzia znalazła TDT czy ktoś po nią przyjedzie w niedzielę?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro lis 03, 2010 15:32 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Cameo pisze:Jadzia znalazła TDT czy ktoś po nią przyjedzie w niedzielę?

Nie ma TDT, bedziemy z Eweliną do schronu jechały - na to wygląda. Wolałabym żeby była choć parę dni w TDT żeby ją poobserwować - wiadomo jak to koty "zdrowe" ze schronu (choć Jadzia jest wyjątkowo zdrowa i ma mięciutką sierść aż dziw bierze że się tak w schronie uchowała ale ona jest naprawdę bezstresowa więc pewnie dlatego - i wpiernicza żarełko jak się patrzy ;) )
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]