Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Poker71 pisze:czy ja nie mogę miec prostych wyborów?!?!? wszystko musi być takie....eeech!!!
Poker71 pisze:zlizywać to za duże słowo. zbiera jęzorem co go wokół nosa wkurza, bo tamże smarowałam...
odnoszę wrażenie, ze jego najbardziej irytuje ślina, jakby miał problem z jej połykaniem albo mu szła bokiem czy co? bo po tym "jedzeniu" zawsze ma kapkę śliny zwisającej bokiem, a jak mu podstawie zarcie pod nos to sie zaczyna strasznie denerwowac, oblizuje sie ale nie ze smakiem ale jakby mu cos wlasnie przeszkadzalo. nie je bo go ta slina szczypie czy co? tak to troche wygląda![]()
aha. i w nocy wylazł z wanny. z jednej strony dobrze bo znowu cos do przodu, z drugiej martwię się o miednicę.
dawać go już teraz do klatki w lecznicy? tylko ze tam to nikt go głaskać i opiekować zbytnio nie będzie, tyle co wymiana posłania i podstawowa obsługa. z drugiej: tam się nie będzie ruszał...
czy ja nie mogę miec prostych wyborów?!?!? wszystko musi być takie....eeech!!!
jarekm pisze:Poker71 pisze:czy ja nie mogę miec prostych wyborów?!?!? wszystko musi być takie....eeech!!!
Bo takie niestety jest nasze życie
Najpierw musimy się natrudzić by zasłuzyć na ....zbawienie wieczne
Ech, chciałem cóś jeszcz napisać ale po takich ocenach - ktoś , gdzieś napisał "musi jest bardzo cierpiącym bytem."
Toż to strach się odzywać
jarekm pisze:Poker, ze swoimi rozterkami też powoli jesteś "bardzo cierpiącym bytem"
biamila pisze:A może maść na krowie wymiona? kiedyś stosowałam u tymczaski po sterylce jest super na rany. Niestety nie pamiętam jak się nazywa. Jest w tubie, tzn w takiej strzykawce do wyciskania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości