Hanunia niestety się nie odezwała ale to nic Andzia poczeka na swojego Dużego i na pewno znajdzie się domek,który ją pokocha bo przecież jej to przyrzekłam
hej; ja wezme ale wczoraj bylm zajeta. Zadzwonie wieczorem dzisiaj. Prosze o info w jakim stanie jest to biale kociatko; czy ma katar czy jest odrobaczone...troche detali. Mam 2 kotki i nie chcialabym ich zarazic wiec potrzebuje sie przygotowac. do zobaczenia
Jakie fajne wieści od rana A co Andzia dostaje do jedzenia? Może Intestinal by pomógł? Głaski dla dzielnej kocinki
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Andzia karmiona jest convale-coś tam nie umie powtórzyc nazwy,ma jeszcze biegunkę ale oczka są czyste i nie ma kataru a odrobaczona jeszcze nie była bo była zbyt chora .Dzisiaj po jedenastej do niej jadę. h poczytaj na jej wątku posty to wszystkiego się dowiesz
Convalescence dobry jest, ale zapytaj weta czy Intestinala nie podawać.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
U Andzi jeszcze trochę biegunki,cukier w normie tylko temperatura jeszcze nie chce się ustabilizować nadal siedzi w inkubatorze i się dogrzewa.Wtuliła się we mnie obwąchała mi całą buzie i widać,że na rączkach była szczęśliwa.Dzwoniła do mnie Hanunia2008 I jesteśmy umówione na telefon wieczorem a jutro przed południem w lecznicy u Andziuli.Wieczorem mam zawieżć Andzi gotowanego kurczaka zobaczymy czy będzie jej smakował i proszono mnie o kupienie mokrego dla Andzi,może coś poradzicie co mam jej kupić żeby jej smakowało.W lecznicy jadła dzisiaj Intestinal.Wieczorem się odezwę ,nie wiem o której bo tam zawsze dużo ludzi.Dziś czekałam 50 minut nim weszłam a pół godziny siedziałam z Andzią.