powiem wam szczerze, ze Rysiu skradnie serce domku ktory go zaadoptuje od pierwszego wejrzenia

Jaki to jest miziak

Lezal sobie na drapaku w swojej ulubionej tubie, podeszlam do niego a on juz zaczal mruczec

Wyciaglam go stamtad, wymizialam, wycalowalam pysia, a on nic tylko mru mru i mru mru..

rozanielony byl jak calowalam pysio, jak mizialam po pysiu...

Kocha przytulanie i glaskanie, namolny miziak ale niesamowicie slodki

a bawi sie z takim zapalem, ze az nie mozna oczu oderwac

taki kochany jest

Juz troszke wazy, juz to czuc w rekach, ale jeszcze troszke moglby przybrac, bo jeszcze ciut czuc kosteczki jak sie go mizia. Istny odkurzacz! Z jedzeniem trzeba go pilnowac, bo lubi podjadac inna karme kotom, a jemu to moze szkodzic! Na rekach niesamowicie cierpliwy

prawie wogole nie drapie, nie gryzie... lapie zabkami lekko...
Ozzy zjadl prawie cala miseczke conva, moze dlatego, ze malo dzis jadl i byl glodny... ale widac, ze zjadl z apetytem

To duzo jak na niego

Wymizialam i wybuzialam tez Eustachego...

to aniol nie kot

nie sposob go nie kochac

w wolnej chwili wstawie fotki, bo musze je jeszcze obrobic troszke...
Natomiast Maniek potrzebuje pilnie ogloszen! Wrecz na cito dom musi znalezc, bo goni inne koty, dochodzi do lapoczynow, podgryzania, nawet pedofil jeden do Ryska sie dobieral na moich oczach

A tak powazniej mowiac, wszystkimi tymi drogami przenosi sie FIP, istnieje niebezpieczenstwo, ze zarazi inne koty! Jesli ktos jest w stanie niech zrobi ogloszenia! Ja chocbym chciala nie mam mozliwosci, bo komp mi sie wiesza, wywala mnie coraz czesciej z neta, czeka mnnie formatowanie, ale nie ma kto mi w tym pomoc, a sama nie potrafie...

Pod koniec miesiaca bede mogla sfinansowac jakies platne ogloszenie jak bedzie trzeba, ale poki co niech ma chociaz bezplatne. Mial kiedys na poczatku dosc troche ogloszen, teraz wiem, ze ma allegro, ale czy jeszcze cos? Pomozcie!