TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 01, 2010 13:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

w tym szczegolnym dniu chcialabym zaswiecic symboliczne swiatelko pamieci za wszystkie Tyskie Mruczki, ktore mrucza juz za TM. Pamiec o nich pozostanie tak jak slad w sercu, ktorego nie zatrze nic. Ciesze sie, ze wszystkie te mruczki zdazyly zaznac w zyciu choc odrobine milosci dzieki opiece Justy.
Jesli i wy tak czujecie, to proponuje minute ciszy za te nasze kochane futerka...
[*]

Taruniu, moja najukochansza psia przyjaciolko :1luvu: Zajmujesz w mym sercu szczegolne miejsce... [*]
pamietam i kocham...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 01, 2010 14:19 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Przed chwilka dostałam takiego maila , ale chyba moja poczta nie wysyła maili , i błagam niech ktos odpisze do nich ze rysiu nadal szuka domu i ze powinien jeść RC i o wizycie i umowie ....

Witam,
czy Rudy kotek jest nadal do adopcji?
i czy nie bedzie mial nic przeciwko jak dostanie na imie Harry i dolaczy do znalezionego na ulicy w katowicach Ramzesa-piekny tygrysek,Dori 7-letnia spokojna kotka i czarnego jak diabel zaadoptowanego Rademenesa?tworzymy swietna rodzinke ale nasz domek jest niewychodzacy....za to uwielbiamy przesiadywac na obudowanym balkonie...Ramzes jest wielkim i doslownie i w przenosni tchorzem...:-) Rademenes jest mlody i dlatego bywa szalony....ale uwielbia pieszczoty a Dori to juz powazna i stateczna koteczka....nie lubiaca obcych ludzi-znaczy nie lubi zeby ktos obcy za bardzo sie do niej przymilal...nasze kotki sa szczepione...wysterylizowane(Dorcia)i wykastrowane -to odn. Panow...kochamy zwierzaki a do naszej kociej rodzinki brakuje nam Rudaska-ktory szuka domu bo nie sztuka jest zakupic kota....sztuką jest dac szanse na szczesliwe zycie sierocie...my mamy juz nawet tabliczke na drzwiach-TU MIESZKAJA KOTY i UWAGA MY TU PILNUJEMY...:-)
pozdrawiam i czekam na odp.
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lis 01, 2010 14:22 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Mail do tych którzy chcą Rysia
karolinajanowska77@interia.pl <
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 01, 2010 14:34 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

super, na pierwszy rzut oka bardzo mi sie podoba :)

juz lece skrobnac do nich :)

Kociara82

Post » Pon lis 01, 2010 14:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Kociaro dzięki :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 01, 2010 14:50 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

juz wyslane :)

Kociara82

Post » Pon lis 01, 2010 15:54 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

chcialabym w tym miejscu zapalic tez swiatelko za mojego przyjaciela, Awatarka, ktory krotko cieszyl sie zyciem, ale wciaz o nim pamietam, kocham go nadal tak samo bardzo jak wtedy, gdy byl z nami, i mysle o nim ciagle. Czuje jego obecnosc, moj koci aniol stroz... :1luvu: :1luvu:
Dziekuje ci, kochanie za kazda chwilke spedzona razem na mizianiu, zabawach... :1luvu: Nigdy cie nie zapomne i nie przestane kochac!
Awatarku... [*]

Kociara82

Post » Pon lis 01, 2010 22:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa&Zwierzaki pisze:Nadal domku szuka :
1 ) . 2 mieś czarny kocurek DT u Lidzi .
2 ) . 2 mies Czarna kotka Perełka DT u Oli .
3 ) . 2 mieś bury kocurek Kacper DT u Oli .
4 i 5 ) . 5 mieś Czaruś i Celinka DT u Oli .
6 ) . 3 mies rudy Rysiu DT u mnie .
7 ) . 5 mieś czarny z krawacikiem Edi DT i Lodzi .
8 ) Około 2 letni buro biały Maniek DT u mnie .

:ok: :ok: :ok: :kotek: :ok: :ok: :ok:

A Duzi zainteresowani Rysiem coś odpisali??

[*] za mruczątka duże i małe, które odeszły za Tęczowy Most...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon lis 01, 2010 23:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Tak , jutro będą dzwonić :)
A dziś tyskie mruczki miały odwiedziny kociary :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 02, 2010 1:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

powiem wam szczerze, ze Rysiu skradnie serce domku ktory go zaadoptuje od pierwszego wejrzenia :1luvu: Jaki to jest miziak :1luvu: Lezal sobie na drapaku w swojej ulubionej tubie, podeszlam do niego a on juz zaczal mruczec :1luvu: Wyciaglam go stamtad, wymizialam, wycalowalam pysia, a on nic tylko mru mru i mru mru.. :1luvu: :1luvu: :1luvu: rozanielony byl jak calowalam pysio, jak mizialam po pysiu... :1luvu: :1luvu: Kocha przytulanie i glaskanie, namolny miziak ale niesamowicie slodki :1luvu: :1luvu: a bawi sie z takim zapalem, ze az nie mozna oczu oderwac :1luvu: :1luvu: taki kochany jest :1luvu: :1luvu: Juz troszke wazy, juz to czuc w rekach, ale jeszcze troszke moglby przybrac, bo jeszcze ciut czuc kosteczki jak sie go mizia. Istny odkurzacz! Z jedzeniem trzeba go pilnowac, bo lubi podjadac inna karme kotom, a jemu to moze szkodzic! Na rekach niesamowicie cierpliwy :1luvu: prawie wogole nie drapie, nie gryzie... lapie zabkami lekko... :1luvu:

Ozzy zjadl prawie cala miseczke conva, moze dlatego, ze malo dzis jadl i byl glodny... ale widac, ze zjadl z apetytem :) To duzo jak na niego :)

Wymizialam i wybuzialam tez Eustachego... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: to aniol nie kot :1luvu: :1luvu: nie sposob go nie kochac :1luvu:

w wolnej chwili wstawie fotki, bo musze je jeszcze obrobic troszke...

Natomiast Maniek potrzebuje pilnie ogloszen! Wrecz na cito dom musi znalezc, bo goni inne koty, dochodzi do lapoczynow, podgryzania, nawet pedofil jeden do Ryska sie dobieral na moich oczach 8O :ryk: A tak powazniej mowiac, wszystkimi tymi drogami przenosi sie FIP, istnieje niebezpieczenstwo, ze zarazi inne koty! Jesli ktos jest w stanie niech zrobi ogloszenia! Ja chocbym chciala nie mam mozliwosci, bo komp mi sie wiesza, wywala mnie coraz czesciej z neta, czeka mnnie formatowanie, ale nie ma kto mi w tym pomoc, a sama nie potrafie... :oops:
Pod koniec miesiaca bede mogla sfinansowac jakies platne ogloszenie jak bedzie trzeba, ale poki co niech ma chociaz bezplatne. Mial kiedys na poczatku dosc troche ogloszen, teraz wiem, ze ma allegro, ale czy jeszcze cos? Pomozcie! :roll:

Kociara82

Post » Wto lis 02, 2010 1:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

czy Rysiu ma swoj odrebny watek, bo nie pamietam :oops:

Kociara82

Post » Wto lis 02, 2010 1:37 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Kociara82 pisze:czy Rysiu ma swoj odrebny watek, bo nie pamietam :oops:

Nie Rysiu nie ma.

Maniek mial ogloszenia robione juz szmat czasu temu. Alegratke, Gumtree, Cafeanimal, Olx ma stale odswiezane, inne trzeba by mu porobic na nowo
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 02, 2010 1:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Caragh pisze:
Kociara82 pisze:czy Rysiu ma swoj odrebny watek, bo nie pamietam :oops:

Nie Rysiu nie ma.

Maniek mial ogloszenia robione juz szmat czasu temu. Alegratke, Gumtree, Cafeanimal, Olx ma stale odswiezane, inne trzeba by mu porobic na nowo

aha, dzieki za info :) wiemy na czym stoimy przynajmniej ;)

Kociara82

Post » Wto lis 02, 2010 9:00 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Caragh a czy mgła byś mu te ogł zrobić , ja nie parafie :oops:
A jeśli tak to proszę o linka tu na wątku , bo już sama nie wiem co robić :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 02, 2010 13:02 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

dzis ma dzwonic pani w sprawie Rysia, wiec prosze o kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za tego kochanego, namolnego miziaka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Domek ma juz chyba 3 koty, wiec na pewno Rysiu bedzie mial sie z kim bawic. Buziam slodki rudy pyszczek i trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

[poprzednia][następna]