Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 01, 2010 20:46 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dorotko, nie smuć się!
Jestem tutaj - zawsze :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 01, 2010 23:12 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

I ja jestem, stale czuwam. Hej mała, głowa do góry. Ci cie martwi, bo z tego co piszesz jest cakiem całkiem :ok:
Na pociechę, ja tez mam dzis meeeeega doła. Przez faceta ... :(
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto lis 02, 2010 7:27 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Cześć Cioteczki! :)
A co to za smuty? Podnosimy doopki, ras, ras.
Szeroki uśmiech od ucha do ucha - o taki :mrgreen:
I witamy nowy dzień :1luvu:

Erin

Post » Wto lis 02, 2010 7:33 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Mój ulubiony, czarny kot chyba też ma doła - bo chodzi taki zmartwiony, że nie ma mojego TŻ :?
A mój TZ wyjechał na kilka dni.
Więc chyba w jakieś smakołyki dla biedaka muszę się 8) zaopatrzyć.

Czy nie byłoby prościej gdyby mój ulubiony kot wolał mnie? :?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lis 02, 2010 9:40 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Hey cioteczki! Nowy dzien, nowe zmartwienia? Staram sie, staram.
Futerka dzis rano byly baaardzo miziaste. Nawet Emil mnie nie ugryzl. Lilly mi sie na kolana walila i pomagala malowac oczy. Dlatego wygladam teraz jak panda.
Ona tez mi daje znowu zagadki, bo znajduje od czasu do czasu gdzies malutkie glutki. Dzis na lawie w kuchni. Nie robi tego napewno specjalnie i dlatego mam podejrzenie, ze jej w futerku sie zostaje i ona w biegu po prostu to gubi. Obcinacie swoim dlugowlosym przy pupci futro? :roll: Moze powinnam, co?

Ten tydzien bedzie bardzo krotki i to jest dobre. Zastanawiam sie teraz nad obiadem, jaki bedem mogla JEMU ugotowac. Co myslicie o medalionkach z polendwiczek zaprawionych w ziolach i oleju. Do tego makaron z czerwonego wina i sos serowo-smietankowy. Salatke zielona z pomidorkiem dla mnie, bo facet nie lubi zielska. Chyba ze przeszlo przez zoladek jakiegos zwierza.
Na deser bedzie polski murzynek z orzechami wloskimi polany sosem czekoladowym.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 02, 2010 9:45 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Mniam, brzmi kusząco :P
Ja chyba też sobie kupię jakieś ciacho, bo mi kochana szefowa homoer spier...ła :?

Erin

Post » Wto lis 02, 2010 9:47 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Mniam ale obiadek Secret, super! Szkoda, że nie jestem facetem, może mnie by kto taki obiad ugotował :-)
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 02, 2010 9:54 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Eeee, ja dla przyjaciol tez tak gotuje. To nie musi byc koniecznie facet. Zanim same obierki od kartofli dostanie, moge go troche w blad wprowadzic :-)
Ostatnio uwielbiam czerwone kartofle, doslownie garsciami bym mogla je jesc.

SecretFire

Post » Wto lis 02, 2010 9:56 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

SecretFire pisze:Eeee, ja dla przyjaciol tez tak gotuje. To nie musi byc koniecznie facet. Zanim same obierki od kartofli dostanie, moge go troche w blad wprowadzic :-)
Ostatnio uwielbiam czerwone kartofle, doslownie garsciami bym mogla je jesc.

:-)
Obierki??? Och, Ty :-)
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lis 02, 2010 10:08 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Jak bedzie nie dobry dla mnie to musi sie z tym liczyc. Ale i obierki maja duzo witamin.

SecretFire

Post » Wto lis 02, 2010 10:08 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Patmol pisze:Mój ulubiony, czarny kot chyba też ma doła - bo chodzi taki zmartwiony, że nie ma mojego TŻ :?
A mój TZ wyjechał na kilka dni.
Więc chyba w jakieś smakołyki dla biedaka muszę się 8) zaopatrzyć.

Czy nie byłoby prościej gdyby mój ulubiony kot wolał mnie? :?

Mam ten sam problem :roll: :mrgreen:
A co to są czerwone kartofle? 8O
Ostatnio edytowano Wto lis 02, 2010 10:10 przez shira3, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lis 02, 2010 10:09 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

No cóż, na puree to trzeba sobie zasłużyć 8) :wink:

Erin

Post » Wto lis 02, 2010 10:17 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

A no trzeba. :-) Na trufle tez.

Moj Emil uwielbia, jak ktos jest na odwiedzinach, wtedy mnie do konca zdradza, bo ktos inny jest lepszy jak mamusia, ktora puszki otwiera.

SecretFire

Post » Wto lis 02, 2010 11:07 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Witanko 8)

Secret, na Twoje smutki i doły polecam Ci kapitalną książkę http://www.google.pl/search?hl=pl&sourc ... =&gs_rfai=

Jest co prawda po polsku ale powolutku powinnaś dac radę :ok:
Ma forme wywiadu rzeki lub jak wolisz rozmowy między znana u nas terapeutka i zaprzyjaźniona z nią dziennikarką - naprawde warto :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lis 02, 2010 11:49 Re: W-w-w u Emila i Lilly -nadajemy do woli! Witamy sie ponownie

Dzieki AYO. Jak bym sie wybrala do Polski, to sobie kupie. Mam w domu tez ksiazke, ktora w przetlumaczeniu nazywa sie jakos tak "Pusc i zacznij zyc".
Ja wiem, co by mi dobrze zrobilo, tylko tam dojsc nie moge.

SecretFire

[poprzednia][następna]