Wytłumaczyłam mu, ze jak będzie rozrabiał to wyleci, więc zjadł, zrobił kupę i polożył się spać od razu.
No, zobaczymy jak to będzie dalej...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magaaaa pisze:Spał grzeczniutko do 4.00
Poźniej się obudził i zaczął hałasować, więc dostał eksmisję.
Melka można by poogłaszać, ale:
1. nie ma dobrych zdjęć, to nie kłopot, popracujemy nad tym;
2. poobserwowałabym jeszcze te nieszczęsne kupy, jak oddać do adopcji kota z takimi kupami do d...![]()
3. mamy jeszcze cztery kłujki do podania;
4. na dzis oczko jest rewelacyjne w stosunku do tego co było, ale nie jest rewelacyjne w ogóle;
5. umrę z rozpaczy oddając to dziecko!
pkty 1 i 5 można ew pominąć.
Ad pkt 1 zaraz coś się zmieni; ad pkt 5 nie zmieni się nic zapewne![]()
Zdjęcia spróbuje mu poprzytkac około południa; teraz oczko jest nie całkie w formie, choć oczywiście super w odniesieniu do stanu sprzed tygodnia. Zaraz b ędę podawać mu leki i podam maść do oka, około południa powinno być wszystko ok. No i najlepsze światło.
magaaaa pisze:Dałam Melusiowi trochę jogurtu naturalnego. Moze probiotyki jakos mu te kupsztyle wyreguluja...
joluka pisze:jaka błyskawiczna adopcja Meli!!! gratulacje!!![]()
a Melek - cudo po prostu!!!!!!!- wcale się nie dziwię, że się zakochałaś....
![]()
![]()
jeśli domki, które dostały zdjęcia Melka się na niego nie rzucą to będę zdziwiona....
Idzie nam REWELACYJNIE!!! Melka jest najcudowniejszym stworzeniem świata! Wesoła,odważna, dzielna, wręcz brawurowa.Wczoraj b.dużo spała, nie wiem czy dlatego że była zmęczona i zestresowana, czy dlatego że cala czwórka miała ochotę poprzytulać maleństwo w swoim łóżku. Nockę spędziła u dziewczyn w pokoju, a szampańską zabawę wymyśliła sobie między 3.30 a 4.15. Co bardzo ważne panuje absolutny spokój na linii Fiolka - Melka. Może to jeszcze nie przyjaźń, ale na pewno życzliwe zainteresowanie. Lustro - to tez niezłe wyzwanie - wczoraj wszyscy smialismy sie do łez z melczynych zmagań z własnym odbiciem. Je dużo - często i w małych porcjach, zero problemów kuwetowych ( żołądek bez zarzutu). A na wizyty zapraszamy b. serdecznie, mam nadzieję że i Pani osobiście znajdzie chwilkę.............. Pozdrawiamy, będziemy w stałym kontakcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości