Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Kasiatatry, radziłabym założyć nowy własny watek, np pod tytułem: Lesio FELV+, co robić, skąd interferon?
Niniejszy wątek ze swym tytułem może nie przyciagać osób z wiedzą nt FELV.
Z tego, co wiem, wczesnie podany interferon moze całkiem wyleczyć, jak jest tylko nosicielstwo Pomoc finansową da się zorganizować. Może ktoś Ci napisze więcej
kasiatatry pisze:Jesli Kasia86 zmieni tytuł to nie bede zakladac nowego wątku, a jesli nie, to zaloze.
Jestem dzis zupełnie załamana...
W klinice malych zwierzat SGGW podali mi cene ok 400 zł za dawke interferonu. za dwa tyg jakos znowu 400 i za 5 tyg chyba i pozniej za jakis czas znowu w zaleznosci od potrzeby...
kasiatatry pisze:kotek ma 6 mcy, Lena go myła, lizala... ale ona jest silna, moze nie jest zarazona... jadły z tej samej miski, ta sama kuwetka...
ja nie mam gdzie ich rozdzielic, bo mam 24m2...
jutro rano z nia pojade. Za chwile załoze watek i wkleje jego 2 strony z wynikami... ja sie nie znam na tym, nie wiem, o co pytasz
Agn pisze:kasiatatry pisze:kotek ma 6 mcy, Lena go myła, lizala... ale ona jest silna, moze nie jest zarazona... jadły z tej samej miski, ta sama kuwetka...
ja nie mam gdzie ich rozdzielic, bo mam 24m2...
jutro rano z nia pojade. Za chwile załoze watek i wkleje jego 2 strony z wynikami... ja sie nie znam na tym, nie wiem, o co pytasz
A od kiedy koty przebywają razem?
Bo jeśli krótko, to nawet jeśli doszło do zarażenia, to test może jeszcze tego nie wykryć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], imatotachi, puszatek i 404 gości